Uvijek smo ponosni na naše ljude koji uspiju i van granica Hrvatske, a nekoć slavni tenisač Mario Ančić danas gradi ponešto drugačiju karijeru.


Novak Đoković iskreno o nasljedniku: 'Hvala bogu, lijep je na mamu'

Bivši tenisač niže uspjeh za uspjehom, no ništa od toga ne bi bilo da nije i naporno radio. Mario Ančić itekako se potrudio biti tamo gdje je sada, a danas se može pohvaliti titulom juris doctor.

Vezani članci Mario Ančić Cure detalji s vjenčanja Marija Ančića i lijepe Splićanke Mile, slavlje se održalo na lokaciji koju naše zvijezde obožavaju Mario Ančić Mario Ančić vjenčao se s lijepom djevojkom Milom, sudbonosno da izrekli su pred članovima uže obitelji

Da nije tipičan sportaš, Mario je pokazao završivši doktorat iz prava, te nastavlja graditi odvjetničku karijeru na prestižnom Wall Streetu u New Yorku. U lipnju ga čeka posao u banci Credit Suisse, a bavit će se investicijskim bankarstvom, piše Slobodna Dalmacija.

'To je uvijek bila politika u našoj kući. Da tenis nikad neće biti cijeli naš život. Pri tome svi koji nas poznaju znaju koliko smo radili i trenirali. Kad vidim svoje igrače koji još igraju, svi se sjete da sam bio među deset, ali i osoba koja je možda najviše trenirala. Jedno ne isključuje drugo, škola i sport. Iako smo znali da tenis nije do kraja života, uvijek smo radili maksimalno', ispričao je Mario.

S Marijem je u SAD-u sestra Sanja, no ne isključuje i povratak u Hrvatsku. 'Svatko bira svoje odluke, ja sam odlučio doći tu. Ništa nije doživotno. Trenutačno sam tu...', rekao je.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook