Tko bi rekao?

Veliki obrat u slučaju 'Bieber'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon niza prekršaja Justin Bieber se, na iznenađenje mnogih, ipak izvukao.

Sve optužbe protiv pjevača Justina Biebera su odbačene! Vožnja pod utjecajem narkotika, utrke u žutom Lamborghiniju po ulicama Miamija, opiranje pri uhićenju - optužbe su koje su ostale samo listu papira jer su sve, osim jedne, odbačene.

Pogledaj i ovo showbuzz voli uspješne muškarce Napravila je kaos čim se pojavila: Proslavila ju je veza s glazbenikom, a sad je zovu najzgodnijom ženom s Instagrama!

Sve je započelo prije desetak dana incidentom 'egg gate'.

Tada je prouzrokovao čak 20.000 dolara štete gađajući susjedovu kuću jajima, a nakon obavljene racije koja bi rasvjetlila cijeli događaj, u kući je nađena i droga zbog čega mu je kasnije prijetila i deportacija u rodnu Kanadu.

Stigao nalaz krvi Justina Biebera

Samo nekoliko dana kasnije, ponovno je prekršio zakon. Naime, pod utjecajem marihuane, antidepresiva i alkohola utrkivao se ulicama Miamija u žutom Lamborghiniju zbog čega ga je zaustavila policija. Bieber se tada opirao uhićenju, a vatru je podgrijala i nevažeća vozačka dozvala. Tinejdžerska zvijezda završila je iza rešetaka, ali samo nakratko.

Sud je odredio jamčevinu od 2,500 tisuće dolara što 19-godišnjem milijunašu nije bio problem platiti te je odmah izašao na slobodu dok se istraga nastavila. S obzirom na količinu i težinu svih navedenih događaja, očekivalo se da će biti okrivljen, no, Bieber će se suočiti sa samo jednom optužbom – i to zbog (nenasilnog) opiranja uhićenju.

O onome što se moglo dogoditi tijekom prebrze vožnje pod utjecajem alkohola, ne govori se naglas, pa se čini da je pjevač i ovaj put izbjegao naučiti lekciju na svojoj koži.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene