Počelo je, počelo

SEVERINA PODIVLJALA - Igor se petlja gdje mu nije mjesto, a ona to ne dozvoljava

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako su u braku tek pet mjeseci, čini se kako su problemi već počeli.

Severina i Igor Kojić u braku su pet mjeseci, ali čini se kako su se pojavile prve nevolje u raju. Poznato je da Severina ima brojne nastupe gotovo svakodnevno i da je financijski potpuno samostalna, isto tako je poznato da je Igor već neko vrijeme bez posla.

Pogledaj i ovo Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) Slučajno ili? Uhvatili je: Severina zapratila pa ubrzo otpratila novu osobu na Instagramu, Igor nije bio jedini

Problemi su nastali kada je Severina kreditnom karticom (koju koristi i Igor) trebala platiti skupocjeni poklon za prijateljicu, ali na njezino iznenađenje na katici nije bilo onoliko novca koliko je pjevačica očekivala. Kada su izašli iz trgovine, Severina je navodno podivljala i počela vikati na Igora.

Izvor blizak paru izjavio je za srpski 'Alo', 'Severina je tada verbalno napala Igora zato što se želi petljati u njezinu karijeru. Vikala je kako su joj ljudi iz prateće grupe rekli kako se mješa u menadžerske poslove i kako želi zauzeti mjesto njezinog dugogodišnjeg menadžera i prijatelja Tomislava Petrovića. Poručila mu je da se malo previše zanio u svojoj namjeri, ali da mu ona to neće dozvoliti'.

'Igor je nogometni menadžer, ali već dugo nije ništa radio pa bi mu zanimacija u vidu Severinine karijere dobro došla, ali on ne razumije da su to dvije različite stvari. Ovo je prvi put da je Severina ovako reagirala, smatra da je dovoljno što Igor svuda ide s njom, ali mu neće dozvoliti da odlučuje o njezinim nastupima i finacijama'.

Tomislav Petrović pak tvrdi kako nije došlo do svađe između Severine i Igora.

EKSKLUZIVNA izjave Severine i Igora. OVDJE pogledajte što je rekla za trudnoću.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene