Mami uzdahe!

Oduševi kad god se pojavi: Nekad je bila najseksi Hrvatica, a i danas izgleda savršeno!

Vedrana Linardić (FOTO: Instagram) Vedrana Linardić (FOTO: Instagram) 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Vedrana Linardić (FOTO: Instagram) Vedrana Linardić (FOTO: Instagram) Vedrana Linardić (FOTO: Instagram) Vedrana Linardić (FOTO: Instagram) Vedrana Linardić (FOTO: Instagram) Vedrana Linardić (FOTO: Instagram) +0 Vedrana Linardić, Novalja (Foto: Instagram) Galerija

Vedrana Linardić pokazala je kako uživa u zadnjim danima ljeta.

Vedrana Linardić nekada je nosila titulu najseksi Hrvatice, no nakon kratke romanse s Vedranom Ćorlukom danas je mnogi zovu njegovom bivšom. Ipak, kakav god da joj daju nadimak, Vedrana izgleda fantastično i svojim izgledom plijeni pozornost gdje god se pojavi.

Pogledaj i ovo Vedrana Linardić Sjećate se nje? Ljepoticu kojoj nije odolio ni Vedran Ćorluka odavno nismo vidjeli, a i danas bi mogla ponijeti titulu najseksepilnije Hrvatice!

Prošli je vikend lijepa Veca iskoristila za još malo kupanja. Sa sestrom i prijateljicom otišla je na kupanje u Brseč nedaleko od Lovrana i pokazala da za nju ljeto i dalje traje.

Vedrana i njezina starija sestra Sunčica prilično sliče, pa osim što ona mami uzdahe brojnih muškaraca, jednaka je stvar i sa sestrom koja također u Rijeci slovi za jednu od zgodnijih djevojaka.

Budući da je Vedrana učiteljica razredne nastave mogli bismo joj dati i novi nadimak – najseksi hrvatska učiteljica.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vedrana Rijeka (@vedranalinardic) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene