Radi unikatne pjesme

Novi kantautor i izvrstan vokal kriju se u imenu Vedran Ljubenko

Vedran Ljubenko (Foto: Branimir Kralj) Vedran Ljubenko (Foto: Branimir Kralj) Branimir Kralj 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Vedran Ljubenko (Foto: Branimir Kralj) +0 Vedran Ljubenko (Foto: Branimir Kralj) Galerija

Kao finalist druge sezone jednog glazbenog showa, Vedran Ljubenko, dobio je priliku da ga javnost upozna kao novo glazbeno ime, za koje se itekako pronašlo mjesta na našoj glazbenoj sceni.

Dosadašnjim radom Vedran Ljubenko se predstavio publici, ali i odmah na početku pokazao da se on ne želi svrstavati u neke određene žanrove, već da i kao autor može biti plodonosan u nekoliko raznih glazbenih žanrova.

Vedran sam piše svoje pjesme, glazbu i tekst, a pretežno i aranžmane: "Želio bih se predstaviti kao netko tko je na samom početku ali je sposoban kombinacijom žanrova raditi unikatne pjesme i ne povezivati se s drugim izvođačima. "Sanjar" je još jedna kantautorska pjesma koju sam pisao u ljeto 2016. To je bio jedan period za mene koji je predstavljao određeni bunt u životu, kako u glazbi tako i u svakodnevnom bivstvu. Pjesma u suštini govori o maštanju za boljim svijetom, o težnji za pravim životnim vrijednostima, o tome kako se jednostavnost čovjeka gubi i onaj tko uspije biti “kao od majke rođen” je zapravo pobjednik.

Mnogi se pretvaraju i glume kako u prijateljskim tako i u ljubavnim odnosima. To je i razlog zašto se ljudi svađaju i odustaju jedni od drugih, a sve što nam treba uz jednostavnost je malo iskrenosti bez straha da budemo svoji. Generalno s pjesmama pokušavam kreirati unikatan stil interpretacije i glazbu koja se ne može usporediti s ostalom na našim prostorim", ispričao je svoje viđenje pjesme Vedran.

Vedran je svoj glazbeni poziv shvatio vrlo ozbiljno i kao takvom mu pristupa u želji da svako novo iskustvo iskoristi maksimalno za svoj daljnji razvoj.

"Kako sam upoznavao nove osobe kroz vrijeme, tako sam i određene dijelove teksta prilagođavao. Glazba je ostala ista. Jedino što se mijenjalo je aranžman, oko kojeg mi je pomogao moj već provjereni producer Hrvoje Prskalo. Za animirani spot sam se odlučio jer sam imao jako puno ideja koje bi bilo preteško snimiti kamerom, a da to izgleda onako kako sam zamislio potrudili su se “Word and record” animatorski dvojac iz Kanade", dodao je Vedran.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene