Pronašla sreću

Gdje je danas zgodna kći generala Čermaka koju je Ćorluka ostavio zbog Franke?

Lana Ćermak (Foto: Facebook) Lana Ćermak (Foto: Facebook) Facebook 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Ćermak (Foto: Facebook) Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Franka Batelić, Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Vedran Ćorluka, Franka Batelić (Foto: Instagram) Lana Gadža Čermak (Foto: Instagram) Lana Ćermak (Foto: Facebook) Lana Ćermak (Foto: Facebook) Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Vedran Ćorluka, Franka Batelić (Foto: Instagram) Vedran Ćorluka i Franka Batelić (Foto: Instagram) +1 Maja Šuput i Lana Gadža Čermak (Foto: Instagram) Galerija

Vedran Ćorluka i Franka Batelić upoznali su se na Zrću krajem lipnja 2012. godine.

Franka Batelić i Vedran Ćorluka jedan su od najomiljenijih i najslađih domaćih parova koji vraćaju vjeru u pravu ljubav.

Pogledaj i ovo Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 2 nekad je imao dužu kosu! Franka otkrila gdje je Ćorluka dočekao 38. rođendan, a sjećate li se kako je naš nogometaš izgledao u mladim danima?

Svoju su dugogodišnju vezu okrunili brakom prošle godine na jednom bajkovitom istarskom imanju, a uskoro im stiže i kruna ljubavi - prvo dijete.

Sretne vijesti potvrdila je sama Franka s nekoliko fotografija trudničkog trbuščića na Instagramu. "Sve dok sanjaš, sto ću puta disat tiše. Ja ću smirit vjetar, kiše. Snimili smo svoju prvu pjesmu i još koji mjesec u duetu pjevamo i plešemo na pozornicama! Stiže nam samo naš mini čovjek", napisala je presretna Franka.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Vedran Ćorluka (@corlukav05_14)

Vijest da će postati otac objavio je i Vedran na svom profilu na Instagramu, gdje je objavio emotivan status. "2020. godina bit će posebna. Naša malena obitelj postat će veća", napisao je Vedran i heštegovima poručio Franki da je voli.

Podsjetimo, Vedran i Franka upoznali su se na slavnom Zrću krajem lipnja 2012. godine. Jedan after beach party bio je sasvim dovoljan da među njima zaiskri, a samo dva mjeseca kasnije Vedran je u jednom intervjuu potvrdio kako se među njima događa nešto posebno te je tada upoznao i njezine roditelje.

Prije Franke, jedan od naših najzgodnijih nogometaša kratko je ljubovao s riječkom manekenkom Vedranom Linardić, ali i sa atraktivnom Lanom Gadžom Čermak, kćeri bivšeg generala Ivana Čermaka. Dugo se šuškalo kako je Vedran upravo zbog Franke ostavio Lanu s kojom se viđao kratko prije fatalnog susreta s lijepom i talentiranom pjevačicom.

2012. godine domaći mediji pisali su i o tome kako se nogometaš u Novalji čitavu noć zabavljao s budućom suprugom, dok ga je tadašnja djevojka Lana čekala u apartmanu, no nitko od glavnih aktera nikada nije komentirao takve napise.

Lana je pak u svibnju ove godine na djevojačkoj večeri bliske prijateljice Maje Šuput, kojoj je bila vjenčana kuma, pokazala trudnički trbuščić, a s markantnim, ali misterioznim partnerom od početka veze je proputovala brojne zanimljive destinacije, kao što su New York i Mykonos.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Lana je puno putovala i s prijateljicom Majom s kojom ju veže dugogodišnje blisko prijateljstvo. I dok djevojke ne skrivaju koliko se dobro slažu, nakon ljubavnog debakla 2012. godine, kći umirovljenog generala itekako skriva svoj privatni život, pa je trudnički trbuh bio veliko iznenađenje.

No čini se kako je svatko na kraju pronašao svoju sreću... 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) +5 Meghan Markle (Foto: Profimedia) Celebrity Harryjevi prijatelji više ne zovu Meghan na večere zbog stvari koju jedino ona radi za stolom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene