Može li slađe?

Zaljubljeni Čarli otpjevao Frankinu pjesmu zajedno s Mateom Kovačićem, Brozović nije imao pojma kako idu riječi

Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Franka Batelić, Vedran Ćorluka (FOTO: Instagram) Vedran Ćorluka, Franka Batelić (FOTO: Instagram) Vedran Ćorluka, Franka Batelić (FOTO: Instagram) Vedran Ćorluka, Franka Batelić (Foto: Instagram) Franka Batelić, Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Franka Batelić, Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) +0 Franka Batelić, Vedran Ćorluka (FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL) Galerija

Vedran Ćorluka i Franka Batelić jedan su od najslađih domaćih parova.

Vedran Ćorluka i Franka Batelić jedan su od najslađih domaćih parova.

Pogledaj i ovo Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 2 nekad je imao dužu kosu! Franka otkrila gdje je Ćorluka dočekao 38. rođendan, a sjećate li se kako je naš nogometaš izgledao u mladim danima?

Pjevačko-nogometni par koji bi 6-godišnju vezu trebao okruniti brakom ovog ljeta u Frankinoj rodnoj Istri, posljednjih mjesec dana Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, topio je srca međusobnim porukama podrške te fotografijama koje su objavljivali na društvenim mrežama.

 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

A prije otprilike sat vremena, Vedran je objavio još jedan zabavni video iz zrakoplova na kojem sa suigračem Mateom Kovačićem pjeva Frankin hit "S tobom" koji je hrvatska javnost nazvala jednom od najljepših domaćih balada.

 

A post shared by Vedran Ćorluka (@corlukav05_14) on

I dok je Mateo znao riječi spomenute pjesme, Marcelo Brozović nije imao pojma kako idu, što je Vedran i sam zaključio u opisu fotografije. "Marcelo Brozović ne zna riječi hahahaha. Kakav duet s Mateo Kovačić... Na kavi uz Franka song. Lavz ju", napisao je emotivni nogometaš koji je postao hit još neki dan kada je na snimci slavlja nakon svjetskog finala svojoj djevojci poručio "kako se nije zdrobio, već je na kavi".

 

A post shared by Vedran Ćorluka (@corlukav05_14) on

Pored videa je i napisao '"Ljubavni status = ostavljen", a nakon što je on preplavio društvene mreže, Vedran je pokupio sve simpatije.

 

A post shared by Vedran Ćorluka (@corlukav05_14) on

Franka je bila najveća podrška svom dragom u Rusiji, a s njim i njegovim timom slavila je i sinoć u jednom poznatom zagrebačkom restoranu. Od tamo je objavila njihovu zajedničkun fotografiju te se našalila na Vedranov račun: "Netko je umoran".

Mogu li njih dvoje biti slađi?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene