Najljepši prizor!

Vedran Ćorluka objavio je preslatku obiteljsku fotografiju i sve nasmijao komentarom na nju!

Vedran Ćorluka i Franka Batelić Vedran Ćorluka i Franka Batelić DNEVNIK.hr 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Vedran Ćorluka i Franka Batelić +0 Franka Batelić i Vedran Ćorluka Galerija

Vedran Ćorluka otkrio je da divan proljetni dan provodi u obiteljskoj atmsferi.

Vedran Ćorluka ne krije da slobodne trenutke obožava provoditi sa svojom obitelji, pogotovo s dvogodišnjim sinom Viktorom.

Pogledaj i ovo Franka Batelić 2013. - 1 Oduvijek predivna Pogledajte kako je Franka izgledala na početku veze s Ćorlukom, bit će vam jasno zašto nije promakla ni našem nogometašu!

Iako obiteljske fotografije ne dijeli često, onda kada ih objavi, jasno je da je zabilježio neki poseban trenutak.

Ovoga puta s pratiteljima je podijelio fotografiju sina i njihova ljubimca, psa Oskija kako zajedno stoje na balkonu njihove kuće i promatraju što se događa vani.

''Nadzorna kamera'', stavio je Vedran u opis fotografije.

S ljepšim vremenom ovaj bračni par sve više vremena provodi vani i u parkovima, a prizori su to kojima se i Franka sve češće pohvali na društvenim mrežama.

Franka je nedavno i u rubrici In Magazina "Sasvim opušteno" voditeljici Josipi Pavičić ispričala koliko njoj i Ćorluki znače dragocjeni trenuci sa sinom.

"Nekako se uvijek složimo da idemo negdje gdje će Viktoru biti lijepo, bilo to igraonica ili park. Zapravo, drugdje ne idemo", priznala je, a otkrila je i kome Viktor više nalikuje.

Pjevačicu trenutačno gledamo kao članicu žirija u showu ''Ples sa zvijezdama''.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Ana de Armas In Magazin: Ana de Armas +0 In Magazin: Ana de Armas Preporuke Bondova djevojka skinula se do kraja: Scene zbog kojih je ova ljepotica opet dospjela u centar pažnje!

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput i Igor Mešin - 1 Karlo Rusan i Maja Šuput - 4 Karlo Rusan i Maja Šuput - 2 +2 Karlo Rusan i Maja Šuput - 3 Celebrity Majin Bloom na mini vespi hit je dana na Instagramu: ''Stvarno je dijete ko iz časopisa, mali cukrić!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene