Vedran Ćorluka objavio fotografiju sina Viktora i ljubimca Oskija pa priznao koliko mu nedostaju kada moraju biti odvojeni.

Galerija


Naš bivši nogometni reprezentativac i nogometašVedran Ćorluka trenutačno se nalaziu Rusiji zbog klupskih obaveza svog "Lokomotiva", ali ne skriva koliko mu nedostaje njegova ekipa kod kuće.

Vezani članci Vedran Ćorluka - 1 Franka iskreno ispričala koja je njezina objava naljutila Ćorluku: "Rekao je što ja sad imam pisati toliko emotivno..." Franka Batelić Franka Batelić uz morsku fotku sa sinom nasmijala razgovorima koje često vodi s njim

Vedran je na svom Instagramu objavio preslatku fotografiju na kojoj su njegov sin Viktor i pas Oski koje jedva čeka da vidi.

"Nedostaju mi moji dečki", napisao je Vedran uz njihovu fotografiju.

Vedranova supruga Franka Batelić u nedavnom je intervjuu za IN Magazin ispričala kako pokraj malenog Viktora nema opuštanja.

"Što se tiče Viktora, vrlo je živahan nema tu više niti sjest ću, niti pojest ću nešto u miru, samo jurnjava, ali volim to. Ima neka čar u tome svemu'', izjavila je tada Franka.

A nedavno je priznala kako je jednom svojom objavom na Instagramu naljutila Vedrana, a otkrila je i što ju izluđuje kod muškarca njezina života.

''Užasno je brz na reakciji, to i volim i mrzim kod njega. Jako lako plane, jako lako se smiri, to i volim i mrzim'', zaključila je Franka.

Zbog 31 godinu mlađe plesačice u 63. je odlučio prvi put postati otac, kaže da je to bila ljubav kakvu prije nije doživio

Preminula je hrvatska manekenka i blogerica Adela Klobučar, imala je samo 28 godina: "Kad odlaze veliki ljudi znaš da nešto ne valja"