da se rastopiš!

Vedran Ćorluka objavio preslatku fotku s najdražim društvom i sve raznježio: "Volim vas, dečki"

Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Galerija

Vedran Ćorluka svaki slobodni trenutak provodi sa sinom Viktorom, suprugom Frankom i njihovim ljubimcem Oskijem.

Naš bivši reprezentativac Vedran Ćorluka vratio se kući iz Španjolske, gdje je odradio obveze sa svojim nogometnim klubom, kako bi uživao sa svojom malom obitelji, suprugom Frankom Batelić i sinom Viktorom, koji je na svijet došao početkom ove godine.

Pogledaj i ovo Franka Batelić 2013. - 1 Oduvijek predivna Pogledajte kako je Franka izgledala na početku veze s Ćorlukom, bit će vam jasno zašto nije promakla ni našem nogometašu!

Vedran je dragocjene trenutke podijelio sa svojim obožavateljima na Instagramu objavivši preslatku fotografiju na kojoj pozira s Viktorom u naručju i ljubimcem Oskijem, koji se udobno smjestio pokraj njih.

"Vrijeme na kauču s mojim dečkima, volim vas", napisao je Vedran uz crno-bijelu fotografiju koju je objavio u Instagram priči.

Vedran i Franka ne kriju koliko su sretni pa često na društvenim mrežama dijele trenutke sa sinom, i to one poput dolaska kući iz rodilišta ili prve šetnje na suncu.

Franka je rodila 5. siječnja, a Vedran je rođenje sina proslavio u zagrebačkoj Sloboštini u krugu najbližih prijatelja i članova obitelji.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Gwen Stefani (Foto:Instagram) Gwen Stefani (Foto: Instagram) Gwen Stefani (Foto: AFP) Gwen Stefani (Foto: AFP) +2 Gwen Stefani i Blake Shelton (Foto: Instagram) Celebrity Slavna plavuša na udaru kritika čak i onih najvjernijih fanova: "Ne možeš s 50 godina tako izgledati"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene