Zadnjih nekoliko tjedana šuška se o problemima u vezi mladog para Franke Batelić i Vedrana Ćorluke, no izgleda kako...


Poznato je kako pjevačica Franka Batelić ne voli pričati o privatnom životu, no to ne sprječava druge da pričaju o njoj i njezinoj vezi.

Vezani članci Franka Batelić - 1 Franka u drugačijem i zrelijem izdanju poslala snažnu poruku: "Za žene koje su preživjele sve što su mislile da neće moći" Franka Batelić Ćorluka završio još jedno životno poglavlje, ponosna Franka uputila mu emotivnu poruku: ''Viktor i Oskar te jedva čekaju!''

>> Veza u krizi? 'Nije, nije, Franka je sretno zaljubljena i dalje!'

Franka je od prošlog ljeta u vezi s nogometašem Vedranom Ćorlukom, no zadnjih nekoliko tjedana šuška se o nekim problemima u vezi. No Franka je već rekla za inMagazin kako nema nikakvih problema, a sada je isto potvrdio i Ćorluka za Story.
 
'S našom je vezom sve u redu kao što je bilo i prije… Ne razumijemo otkud dolaze takve glupe informacije', rekao je Vedran.

Poznati par škrto čuva svoju privatnost, a ne pojavljuju se ni na društvenim događanjima. Ipak svaki trenutak provode zajedno a Franka je iz VIP lože pratila i Vedranov nastup na stadionu na Maksimiru na utakmici s Belgijom, te otputovala je s njim i u Škotsku.  Problemi u vezi? Nikako! I dalje je ljubav u zraku!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook