Natjerao i Kovačića

Urnebes! Sjajno je što Ćorluka toliko obožava Franku, ali... Ovo morate poslušati!

Franka Batelić (Foto: Instagram) Franka Batelić (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić, Vedran Ćorluka (FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL) Vedran Ćorluka i Mateo Kovačić (Foto: Instagram) Franka Batelić (FOTO: Igor Kralj/PIXSELL) Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Franka Batelić (Foto: Instagram) +0 Franka Batelić (Foto: Instagram) Galerija

Mateo Kovačić i Vedran Ćorluka odlučili su si vožnju skratiti pjesmom!

Reprezentativci su ovih dana odigrali dvije utakmice u Americi, susreli su se s Peruom i Meksikom. Tijekom četvrtka dečki će se vratiti u svoje klubove, gdje će ostati do završetka klupske sezone. Iako putovanja znaju biti dosadna, Vedran Ćorluka i Mateo Kovačić pobrinuli su se da ne bude tako.

Pogledaj i ovo Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 2 nekad je imao dužu kosu! Franka otkrila gdje je Ćorluka dočekao 38. rođendan, a sjećate li se kako je naš nogometaš izgledao u mladim danima?

Tijekom vožnje odlučili su u autobusu zapjevati – i to hit Franke Batelić. Zaljubljeni Ćorluka podržava svoju djevojku, to svi već znaju. Podršku nekad daje i na najurnebesnije načine, a ovaj je put zapjevao njezinu baladu "S tobom", a uz njega je zapjevao i Kovačić. Ćorluka je video objavio na svom Instagram Storyju, a možete ga pogledati ovdje.

Inače, krajem svibnja dečki ponovno stižu u Hrvatsku, na glavni i završni dio priprema za Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

Vedran Ćorluka i Mateo Kovačić (Foto: Instagram) Vedran Ćorluka i Mateo Kovačić (Foto: Instagram) Foto: Instagram

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene