Prošla je godina dana otkako su se u istarskim Balama vjenčali Vedran Ćorluka i Franka Batelić.

Galerija


Vedran Ćorluka i Franka Batelić na današnji dan prošle godine izrekli su sudbonosno ''da'' crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti u Balama.

Vezani članci Franka Batelić Franka razveselila pratitelje na Instagramu rijetkom fotkom svojeg i Ćorlukinog sinčića: "Viktorov prvi Božić" Franka Batelić - 1 Franka otkrila da je Vedran stigao u Zagreb i pokazala koliko uživaju u zajedničkim trenucima: ''Ključ života''

Oboje su na društvenim mrežama tom prigodom objavili fotografije koje javnost još nije imala prilike ranije vidjeti i na emotivan način jedno drugom čestitali prvu godišnjicu braka.

''Veks moj, sretna nam prva! Nisam mogla poželjeti imati boljeg suputnika na ovom ludom lunaparku života. Za još puno ovakvih'', napisala je Franka uz prigodne fotografije, a isto je učinio i naš nogometni reprezentativac.

''Sretna godišnjica bejbs. Voli te Veks'', poručio je Vedran svojoj Franki.

Svadbenu proslavu za uzvanike Vedran i Franka spremili su u luksuznoj vili Meneghetti, a gostima je pjevao Tony Cetinski. Par se upoznao na Zrću prije sedam godina i od tada su nerazdvojni.

U badiću koji je jedva pokrio obline koje su je proslavile zavapila: ''Vratite me natrag!''