Bijeg od svega

Ćorluka podijelio trenutke obiteljske idile, a Franka pokazala brata, koji inače izbjegava medije!

Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Vedran Ćorluka i Franka Batelić (Foto: Instagram) Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) +0 Vedran Ćorluka i Franka Batelić (Foto: Instagram) Galerija

Franka Batelić i Vedran Ćorluka uživaju na skijanju u obiteljskoj idili, a pjevačica je pokazala da je s njima i njezin brat Nikola, koji se rijetko pojavljuje u javnosti.

Nogometaš Vedran Ćorluka i pjevačica Franka Batelić uživaju na skijanju u talijanskoj Cortini d'Ampezzo, a na svojim profilima na Instagramu su objavili i detalje obiteljskog druženja.

Pogledaj i ovo Franka Batelić 2013. - 1 Oduvijek predivna Pogledajte kako je Franka izgledala na početku veze s Ćorlukom, bit će vam jasno zašto nije promakla ni našem nogometašu!

"Neki su došli skijati, neki su došli provjeriti biciklističke staze, a neki su došli uživati u pivi, suncu i vremenu sa svojom obitelji", napisao je Vedran na Instagramu ispod fotke na kojoj pozira s pivom u ruci.

Objavio je i fotografiju sa sinčićem Viktorom (2), a s popularnog skijališta javila se i Vedranova supruga Franka te je otkrila da je s njima i njezin brat Nikola, koji se rijetko pojavljuje u javnosti.

Franka je u priči na Instagramu objavila video na kojem je skupa s bratom otpjevala ariju "Nessun dorma", a čini se kako su se sjajno zabavljali. Nikola se također bavi glazbom, no za razliku od svoje sestre, ne eksponira se toliko medijima. Svira gitaru i živi u rodnom Rapcu, a detalje iz svoga života ne otkriva previše.

Podsjetimo, Franka i Vedran su se vjenčali 2018. u Istri nakon šest godina veze, a u siječnju 2020. godine dobili su sinčića Viktora. Ćorluka je svoje profile na društvenim mrežama obrisao u jednom trenutku, a prije toga neko vrijeme par nije objavljivao zajedničke fotke, zbog čega su se mediji raspisali o navodnim nevoljama u braku. Radilo se samo o glasinama, a brzo su dokazali da ih zli jezici ne zanimaju.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Dino Merlin Dino Merlin Dino Merlin Dino Merlin +7 Dino Merlin - 4 Zanimljivosti Rijetki znaju tko je i kako izgleda sin Dine Merlina, očev je veliki ponos, no u javnosti se ne voli pojavljivati!

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Lara Flynn Boyle (Foto: Profimedia) Lara Flynn Boyle (Foto: Profimedia) Lara Flynn Boyle (Foto: Profimedia) Lara Flynn Boyle (Foto: Getty) +2 Lara Flynn Boyle (Foto: Getty) Nekad i sad Žena čijoj su se ljepoti nekad svi divili uhvaćena u rijetkom izlasku, skriva se zbog operacija koje su joj potpuno izmijenile lice!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene