Bez boljih polovica!

Lovrena i Ćorluku ne viđamo često ovako dotjerane, pogledajte modne kombinacije kojima su plijenili pažnju

Dejan Lovren i Šime Vrsaljko (Foto: Screenshot) Dejan Lovren i Šime Vrsaljko (Foto: Screenshot) screenshot 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Dejan Lovren i Šime Vrsaljko (Foto: Screenshot) Dejan Lovren (Foto: Instagram) Dejan Lovren (Foto: Instagram) Dejan Lovren (Foto: Instagram) Dejan Lovren (Foto: Instagram) Dejan Lovren (Foto: Instagram) Šime Vrsaljko i Dejan Lovren (Foto:Instagram) Dejan Lovren (FOTO: Instagram) +0 Dejan Lovren (Foto: Instagram) Galerija

Vedran Ćorluka i Dejan Lovren pojavili su se na premijeri filma o Miroslavu Ćiri Blaževiću u Zagrebu.

Vedran Ćorluka i Dejan Lovren bili su jedni od gostiju premijere filma "Miroslav Ćiro Blažević - Nikad ispričana priča" u Zagrebu gdje su plijenili veliku pažnju, posebice onu nježnijeg spola.

Pogledaj i ovo Dejan Lovren Sve je naljutio Nakon urnebesnih reakcija na izjavu Dejana Lovrena o Baby Lasagni javio se i naš političar, je li aludirao na nogometaša?

Vedran i Dejan pojavili su se dotjerani od glave do pete, u elegantnim sakoima, zajedno su pozirali i pred okupljenim fotografima, a sudeći prema širokim osmijesima na licima dobro su se zabavljali. 

Vedran se nedavno vratio u zagrebački dom za stalno, nakon što je devet godina proveo u Rusiji gdje je igrao za tamošnji klub Lokomotiv.

"Napokon imamo priliku biti svi zajedno kao obitelj. I moram priznati da uživamo", izjavila je njegova supruga Franka Batelić ovih dana za Jutarnji list.

Par sa sinom Viktorom živi u luksuznoj vili, koja se prema pisanju domaćih medija, prostire na 1553 četvorna metra i ima tri etaže, a njezina je vrijednost oko 15 milijuna kuna.

Dejan je ovo ljeto zapalio Instagram fotkom na kojoj je pozirao s Andrejem Kramarićem u kupaćim gaćicama u Rovinju, za što su dobili brojne komplimente na račun svojih isklesanih tijela.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatko i Toni Dalić (Foto: Instagram) Zlatko Dalić (Foto: Dnevnik.hr) Zlatko Dalić sa suprugom Davorkom (FOTO: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL) Miroslav Ćiro Blažević, Zlatko Dalić sa suprugom (FOTO: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL) +6 Zlatko Dalić s obitelji (FOTO: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL) Celebrity Rijetki izlazak Zlatka Dalića s lijepom i samozatajnom suprugom, evo kako je izbornik znao javno govoriti o njoj

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Mišo Kovač na Poljudu - 3 Mišo Kovač na Poljudu - 2 +0 Mišo Kovač na Poljudu - 1 Celebrity Mišo Kovač je na kisiku i spava, ravnatelj splitske bolnice otkrio kakvo mu je trenutačno stanje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene