Vrijeme leti

Ćorluka je preslatkom objavom čestitao Franki rođendan, pa rastopio i srca obožavatelja

Franka Batelić - 6 Franka Batelić - 6 PR 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić - 6 Franka Batelić - Čorluka - 5 Vedran Ćorluka i Franka Batelić (Foto: Instagram) Vedran Ćorluka i Franka Batelić (Foto: Instagram) Franka Batelić, Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) +0 Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Galerija

Vedran Ćorluka čestitao je Franki Batelić rođendan na Instagramu preslatkom fotografijom na kojoj pozira njihov sin Viktor.

Naša pjevačica Franka Batelić danas je proslavila 29. rođendan, a u moru čestitki i lijepih želja, najslađa je ipak ona koju je dobila na Instagramu od svog supruga Vedrana Ćorluke i njihovog sinčića Viktora.

Pogledaj i ovo Franka Batelić 2013. - 1 Oduvijek predivna Pogledajte kako je Franka izgledala na početku veze s Ćorlukom, bit će vam jasno zašto nije promakla ni našem nogometašu!

Naime, Vedran je naime u Instagram priči podijelio Viktorovu fotografiju na kojoj pozira s balonom u obliku zvijezde, a sve je ukrasio s natpisom "sretan rođendan, mama". Na fotografiji se ne vidi njegovo lice, ali vidi se da su duža kosica i uvojci još uvijek postojani i koliko je već narastao.

Franka je danas imala razlog za dvostruko slavlje jer je objavila i svoju novu pjesmu "Preživjet ću" koju je posvetila svim ženama koje su preživjele ono što su mislile da neće moći.

"Uh, da samo znate koliko sam sretna s izlaskom pjesme 'Preživjet ću'! Ona nekako označava novu mene, zreliju, konkretniju, odrasliju i jasniju. Usudit ću se reći da je pjesma izvukla iz mene neke nove, zanimljivije stvari, za koje nisam niti znala da ih imam! Pjesma je produkcijski moderna i drugačija, s Darkovim viđenjem kako bi plesni ritam 80-tih zvučao danas", rekla je Franka.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Negovetić i njezin partner - 2 +0 Mia Negovetić i njezin partner - 1 inMagazin Mia Negovetić odrasla je i zaljubila se: Prvi put se u javnosti pojavila s dečkom koji joj je velika podrška!

  1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Severina i Igor Kojić - 4 Celebrity Dok Seve dijeli golišave prizore s odmora, Igor je većinu njezinih fotki obrisao, a zapratio je i neke nove profile

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene