Vedran Ćorluka čestitao je Franki Batelić rođendan na Instagramu preslatkom fotografijom na kojoj pozira njihov sin Viktor.

Galerija


Naša pjevačica Franka Batelić danas je proslavila 29. rođendan, a u moru čestitki i lijepih želja, najslađa je ipak ona koju je dobila na Instagramu od svog supruga Vedrana Ćorluke i njihovog sinčića Viktora.

Vezani članci Franka Batelić Franka i Ćorluka konačno zajedno, uživaju u slatkim obiteljskim trenucima, a obilježavaju i jako važan dan Franka Batelić - 3 Franka Batelić okinula selfie u badiću sa svog najsretnijeg mjesta, ostavila bez daha i jednu od najseksi Hrvatica!

Naime, Vedran je naime u Instagram priči podijelio Viktorovu fotografiju na kojoj pozira s balonom u obliku zvijezde, a sve je ukrasio s natpisom "sretan rođendan, mama". Na fotografiji se ne vidi njegovo lice, ali vidi se da su duža kosica i uvojci još uvijek postojani i koliko je već narastao.

Franka je danas imala razlog za dvostruko slavlje jer je objavila i svoju novu pjesmu "Preživjet ću" koju je posvetila svim ženama koje su preživjele ono što su mislile da neće moći.

"Uh, da samo znate koliko sam sretna s izlaskom pjesme 'Preživjet ću'! Ona nekako označava novu mene, zreliju, konkretniju, odrasliju i jasniju. Usudit ću se reći da je pjesma izvukla iz mene neke nove, zanimljivije stvari, za koje nisam niti znala da ih imam! Pjesma je produkcijski moderna i drugačija, s Darkovim viđenjem kako bi plesni ritam 80-tih zvučao danas", rekla je Franka.

Mia Negovetić odrasla je i zaljubila se: Prvi put se u javnosti pojavila s dečkom koji joj je velika podrška!

 

Dok Seve dijeli golišave prizore s odmora, Igor je većinu njezinih fotki obrisao, a zapratio je i neke nove profile