Baš ih ne vole

Zbog ovih ljudi prisjela im planetarna slava

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Biti paparazzi znači zarađivati za život uhodeći i gnjaveći poznate face. Neki od poznatih jednostavno nemaju živaca za takvu gnjavažu.

Često se dogodi da zvijezde nasrnu na dosadne i nametljive paparazzi fotografe. Nalaze razne načine kako im pobjeći, kako se sakriti i prevariti ih.

Pogledaj i ovo Sienna Miller i Oli Green lijepe vijesti Slavna plavuša nakon ljubavnih brodoloma pronašla je sreću s 15 godina mlađim, a sada imaju i velik razlog za slavlje!

Pjevačicu izbacili iz takta: 'PERVERZNI STE I ODVRATNI!'

Nedavno su ti nametljivi fotografi gotovo pregazili u stampedu mladu pjevačicu Selenu Gomez, a gotovo isto to dogodilo se i Kim Kardashian koju su zaštitari jedva spasili od pomahnitalih fotografa.

VIDEO koji je zgrozio mnoge - kako je ovo preživjela?!

Donosimo vam tek neke od najdramatičnijih okršaja između zvijezda i paparazzi nametljivaca.

Sienna Miller

Sienna je 2008. godine dobila 80 tisuća dolara odštete tužeći britanskog paparazza koji ju je doslovno proganjao. Doveo je njezin život u opasnost naganjajući je autom i narušavao je njezinu privatnost uhodeći je dok je bila kod kuće.

Sienna je nakon toga izjavila, 'Ja sam prva osoba koja je dobila tužbu protiv paparazzi fotografa i to mi je promijenilo život, nisam se željela skrivati'.

Britney Spears

Britney je 2006. stekla epitet loše majke. Pored svih nevolja kroz koje je tada prolazila, još joj je samo to falilo. Paparazzi su je slikali kako autom juri dok u krilu drži svog malog sina. Spears je objasnila kako jednostavno nije imala vremena sina staviti u dječju sjedalicu jer je pokušavala pobjeći od, kako ona kaže, jezivih i strašnih fotografa.

Policajci nisu uzrujani: 'Nije nas briga za Kim Kardashian!'

Nicole Richie

Nicole je doživjela uistinu jeziv susret s poremećenim paparazzi fotografom Fabriciom Luisom Mariottom. On je stvarno prešao svaku mjeru u pokušaju da snimi reakciju njezine obitelji.

Naime Fabricio je sumanuto vozio svoj auto oko obitelji i urlao u nastojanju da ih preplaši i snimi njihove izbezumljene izraze lica. Iako Nicole nije dobila novac, dobila je ono što je željela - sud je zabranio Fabriciu da prilazi njoj i njezinoj obitelji na bliže od 100 metara.

Nove teorije zavjere o princezi Diani - Bila je trudna u vrijeme smrti?

Princeza Diana

Ovo je vjerojatno najpoznatiji slučaj u koji su umiješani paparazzi. 1997. godine za pogibiju princeze Diane vlasti su optužile paparazzi fotografe. Devet fotografa bilo je optuženo za ubojstvo, ali su 2002. oslobođeni optužbi. Oni koji su se bavili ovim jezivim slučajem tvrde kako fotografi nisu mogli biti krivi za nesretan događaj i kako su iskorišteni da bi se prikrila istina koja do dan danas nije izišla na vidjelo. Tri od devet fotografa 2006. optuženi su za narušavanje privatnosti, a kazna je iznosila, vjerovali ili ne, 1 euro!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene