Večernjakova ruža

Dnevnik Nove TV uvjerljivo najbolji! Gledatelji mu poklonili ružu za najbolju TV emisiju

Marija Miholjek i Saša Kopljar (FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL) Marija Miholjek i Saša Kopljar (FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL) 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Večernjakova Ruža (FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL) Marija Miholjek i Saša Kopljar (FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL) Let 3 (FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL) Marija Miholjek i Saša Kopljar (FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL) +0 Franka Batelić (FOTO: Igor Kralj/PIXSELL) Galerija

Večernjakova ruža dobit će svoje nove vlasnike. Jedan od vlasnika ruže jest i Dnevnik Nove TV koji je proglašen najboljom TV emisijom.

Prestižnu Večernjakovu ružu za TV emisiju godine u petak navečer dobio je Dnevnik Nove TV. Među žestokom konkurencijom koju su činili A-strana, Hrvatski velikani, Potraga i Stambeno pitanje, građani su odabrali upravo najgledaniju informativnu emisiju u zemlji.

Pogledaj i ovo Enis Bešlagić Jeste li gledali? Enis Bešlagić otkrio tajnu koju su on i Mešin čuvali sa seta omiljene Naše male klinike: "Samo da znate..."

''Ispred i iza kamera Dnevnika Nove TV stoji sjajan tim ljudi koji svakodnevno, uvijek iznova, daju sve od sebe kako bi ga učinili još boljim. Naš Dnevnik je kredibilan i relevantan, držimo se visokih etičkih standarda, neovisni smo i ne padamo pod tuđe utjecaje, što je danas velika stvar. Naši gledatelji to prepoznaju i svakodnevno nagrađuju. Osim toga, vide da su nam oni na prvom mjestu – samo u posljednjih nekoliko mjeseci pokrenuli smo dvije nove rubrike, Vaš glas i Dnevnik na otocima, koje najbolje pokazuju koliko nam je stalo do njihovih životnih priča, njihovih problema i do poboljšanja kvalitete njihovih života. Navečer, s daljinskim u ruci, oni su najveći kritičari onoga što radimo i ponosni smo što već devet godina, u najvećem broju, biraju upravo Dnevnik Nove TV. Nadam se da će ova ljubav još dugo trajati'', kazala je Ksenija Kardum, direktorica Informativnog programa Nove TV.

Marija Miholjek i Saša Kopljar (FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL) Marija Miholjek i Saša Kopljar (FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL)

Dodjela Večernjakove ruže održala se u petak navečer u Hrvatskom narodnom kazalištu. Najzaslužnijim hrvatskim medijskim i glumačkim te glazbenim licima uručila su se priznanja za njihov rad, a u utrci za Večernjakovu ružu našla su se tako i poznata lica Nove TV.

Marija Miholjek i Saša Kopljar (FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL) Marija Miholjek i Saša Kopljar (FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL)

Show program otvorila je grupa Let 3 koja je zapalila atmosferu u kazalištu.

Prva kategorija u kojoj je dodijeljena nagrada jest ona za novo lice godine. Marija Miholjek i Saša Kopljar imali su tu čast dodijeliti tu nagradu. Nominirani su bili Dora Arar, Ivan Dorian Molnar, NipplePeople, Mia Petričević te Lucija Kajić i Filip Vidović, a nagrada je pripala Ivanu Dorianu Molnaru. Saša i Marija našalili su se kako su oni odabrani za prezentere ove nagrade kako bi se još više vidjela razlika između novih i onih već dobro poznatih lica.

Marija Miholjek i Saša Kopljar (FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL) Marija Miholjek i Saša Kopljar (FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL)

U kategoriji radijske emisije godine bili su nominirane emisije Andromeda, AT klub, Glazbena kancelarija Čede Prodanovića, Izgubljena generacija i Rock Antologija. Nagrada je otišla u ruke emisiji Rock antologija.

Nakon proglašenja najbolje radijske emisije, gostima je večer uljepšala Josipa Lisac koja je zapjevala na pozornici Hrvatskog narodnog kazališta.

U kategoriji glumačko ostvarenje godine bili su nominirani Dejan Aćimović, Goran Bogdan, Vinko Kraljević, Ksenija Pajić i Ksenija Marinković, a nagradu je ove godine osvojio Goran Bogdan.  

Za radijsku osobu godine bili su nominirani Nives Ivanišević i Marko Bratoš, Dubravka Družinec Ricijaš, Ljudevit Grgurić Grga te Mladen Kušec i Siniša Švec. Ovaj je puta slavio Mladen Kušec.

Večernjakova Ruža (FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL) Večernjakova Ruža (FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL)

Za glazbenika godine borili su se Mia Dimšić, Petar Grašo, Zdenka Kovačiček, Mayales i Tram 11, a ruža je otišla u ruke Zdenke Kovačiček.

Prije posljednjih nagrada, publiku je zabavila Franka Batelić.

Let 3 (FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL) Let 3 (FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL)

Za sam kraj Večernjakova ruža se dodijelila za TV osobu godine. Nominirani su bili Rene Bitorajac i Igor Mešin, Danka Derifaj, Zoran Šprajc, Mislav Togonal te Daniela Trbović, a nagrada je pripala Zoranu Šprajcu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene