Sjećate li se gdje ste bili i što ste radili prije godinu dana?


Kad otkuca ponoć moći ćemo reći da je prošlo točno deset godina od stvari koje su na neki način obilježile povijest. Ne pričamo o važnim političkim ili ekonomskim odlukama već o stvarima zbog kojih nam se na licima rastegne osmijeh i svatko se zapita: 'Zar je moguće da je prošlo već toliko godina?'.

Vezani članci Tatjana Jurić i Ivan Zubak Godina ljubavnih brodoloma: Jurić raskinula zaruke, a Mišerić se iselila iz stana poznatog poduzetnika Ivana Brkić Tomljenović - Što nas čeka u 2021. - 3 Nekima veće plaće, nekima nacionalna mirovina: Saželi smo što se sve mijenja za građane u 2021.

1. Godina 2006. bila je godina kada je film Pirati s Kariba: Mrtvačeva škrinja ugledao svijetlo dana. Također, te je godine izašao film Da Vincijev kod te animirani film Auti.

2. Pjevač Lance Bass, član grupe 'N Sync, javno je priznao da je homoseksualac.

3. Britney Spears pozirala je gola za naslovnicu Harper’s Bazaara. Te je godine bila trudna sa svojim drugim sinom, a samo nekoliko mjeseci nakon ove naslovnice rastala se od muža K-Feda.

 

4. Audrey Hepburn posthumno je bila dio Gapove reklamne kampanje plešući na hit grupe AC/DC Back in Black

5. Prije deset godina svijet je zaludio film High School Musical, a ženski dio publike jednostavno je očarao mladi Zac Efron.

6. Tada se krenula emitirati Disneyjeva serija Hannah Montana u kojoj je glavnu ulogu imala Miley Cyrus.

Jesmo li imali pravo? Vrijeme leti kad se dobro zabavljaš! Nadamo se da će 2006. godina također imati bezbroj trenutaka za pamćenje.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook