Russell Crowe na Twitteru je obznanio kako je vatra uništila dio njegovog velebnog imanja u Novom Južnom Walesu.

Galerija


55-godišnji glumac Russell Crowe mogao je samo gledati kako mu vatra proždire australsko imanje.

Vezani članci Požari uništavaju Australiju - 3 Stotine milijuna životinja stradale u australskim požarima: ''Nisu mrtve, ali neće preživjeti'' Požari u Australiji - 1 Prijeti globalna katastrofa: Dim od šumskih požara u Australiji stigao je do gradova u Južnoj Americi

Diljem istočne Australije trenutno bukte požari, a vatra je zahvatila i imanje poznatog holivudskog glumca Russella Crowea u Novom Južnom Walesu.

Glumac se u vezi svega oglasio na Twitteru gdje je kratko priopćio obožavateljima kako su dvije građevine na njegovom ranču od čak 400 hektara potpuno uništene, dok se prava šteta još ne zna.

U vrijeme kada je požar zahvatio njegov posjed, glumac je bio izvan zemlje.

Iako je na mjesto događaja stigao i helikopter, štetu je samo mogao umanjiti, ali nikako spriječiti. Obitelj glumca je na sigurnom.

"Nisam u Australiji, no moja obitelj je na sigurnom kod mojih prijatelja. Vatra je moj dom zahvatila prošlu noć.Moje srce je u ovim teškim trenucima sa svima iz cijelog našeg kraja zahvaćenog požarom", napisao je ožalošćeni glumac uz nekoliko fotografija vatrene stihije koja je stigla i do prometnice uz ranč.

"Izgubio sam nekoliko objekata, no zasad sam pravi sretnik. Izgorio je krov kapelice, konji su u redu, piliću su se vratili. Osjećam duboku zahvalnost za sve oni koji su pomagali ugasiti požar na mom imanju i šire. Neki požari još gore, a ponestaje nam vode", poručio je u još jednom tweetu glumac uz još nekoliko priloženih fotografija dan nakon požara.

Supruga omiljenog dinamovca počastila obožavatelje bujnim dekolteom u leopard-haljinici