Dugo je nije bilo

Sjećate se nje? Domaća ljepotica blista nakon poroda!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vanja Rupena postala je glavno lice Mariposa torbica s domaćim potpisom, a sa 35-godišnja ljepotica i dalje izgleda sjajno - uvjerite se u galeriji!

Upravo u Vanji Rupeni Kristina Bradač pronašla pravo utjelovljenje Mariposa djevojke koja na individualan način priča viziju svake pojedine torbe. Tako se Vanja našla se u nekoliko različitih priča i uz pomoć Mariposa torbi ispričala jedinstvenu modnu igru.

Pogledaj i ovo showbuzz Modni event Prva kolekcija Kristine Bradač: Torbe za samosvjesne žene koje prihvaćaju modne izazove

Stigla prva beba naše poznate ljepotice

Vanja Rupena izbivala je s modne scene nakon što je lipnju prošle godine rodila svoje prvo dijete. S pet godina mlađim talijanskim ekonomistom Raffaeleom Franciosom dobila je sina, a sudeći po najnovijim fotografijama lijepa 35-godišnja Hrvatica blista od sreće.

Paralelno s online shopom mariposa.hr krenula je i prodaja nove Xmas edition Mariposa Copper torbe u nekoliko boja. Mariposa by Kristina Bradač torbe dostupne su u Nicolas Concept Store u Zagrebu, u ID concept store u Splitu i u Rijeci u Tower Centru.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene