Luka i Vanja Modrić upoznali su se 2006. godine u kafiću na zagrebačkim Ravnicama.

Galerija


U Londonu je sinoć održana svečana dodjela FIFA-inih nagrada za najbolje igrače godine.

Vezani članci Vanja i Luka Modrić - 3 Luka Modrić fotkom na Instagramu odao s kime on i supruga Vanja provode ljetni odmor u Šibeniku Vanja Modrić Pogledajte kako je Vanja Modrić bodrila svog Luku s tribina, okružila se njegovim najvjernijim navijačima

Najbolji nogometaši svijeta pred fotografe su stali sa svojim boljim polovicama i djecom, a među njima je bio i naš Luka Modrić, koji je proglašen najboljim igračem svijeta.

Uz njega su blistalai supruga Vanja te djeca Ivano i Ema, no svu pažnju ukrala je supruga, koja je bila doista prelijepa. Lijepa Vanja za ovu je posebnu večer odabrala dugu, crnu haljinu koja je istovremena bila jednostavna i glamurozna, a odlučila se i za savršeno ispeglanu kosu i nešto jači make-up na očima.

36-godišnja Vanja, kao ni Luka, čitavu večer nije skidala osmijeh s lica, a moramo pohvaliti i klince koji su bili posebno neodoljivi - Ivano u smokingu kao tata, a Ema u crveno-bijeloj haljini i bijelim balerinkama.

Podsjetimo, bračni par Modrić živi zajedno od 2006. godine, a vjenčanje je održano 2010. godine u Zagrebu kod matičara, dok je veliko slavlje u jednom zagrebačkom hotelu održano godinu dana kasnije. 2010. godine dobili su sina, dok je prva kćerkica Ema stigla 2013. godine.

Par ima i kćer Sofiju, koja je rođena 2017. godine.

Upoznali su se u jednom kafiću u zagrebačkim Ravnicama, jer je 5 godina starija ekonomistica Vanja u to vrijeme radila u agenciji Zdravka Mamića te se prezivala Bosnić. Zbog majke Vesne Juraić, koja je u Dinamu bila šefica računovodstva, Vanja je često navraćala u prostorije kluba, a slučajno poznanstvo pretvorilo se u veliku ljubav.