Vanja Mamić postala je državna prvakinja u jahanju. Pobjedu je posvetila posebnim osobama, među kojima je i njena kćerka Nina.


Vanja Mamić već dugo se bavi jahanjem, a svaki slobodni trenutak koristi kako bi bila na hipodromu. Ostvarila je odlične rezultate na brojnim natjecanjima, a proteklog tjedna postala je državna prvakinja u natjecanju za amatere.

Vezani članci Slika nije dostupna KĆI ZORANA MAMIĆA IZA REŠETAKA Privedena zbog prijetnji bivšem dečku Slika nije dostupna VIDEO Tko bi rekao da su mama i kći? Nina i Vanja Mamić kao sestre!

Fotografije i pobjednički status objavila je i na društvenim mrežama, gdje je napisala i kako pobjedu posvećuje svojoj kćerki Nini, koja je nedavno puštena iz pritvora. U isti je odvedena jer je bivšem dečku slala prijeteće poruke. Vanja je, kaže, pobijedila za svog anđela.

'Hvala mojem Renatu, mojoj velikoj podršci, hvala što si uz mene u ovom sportu koji mi toliko puno znači! Danas sam postala prvakinja Hrvatske za amatere... Toliko draga pobjeda. Pobjeda je za moju Ninu, anđela kojeg volim više od svega. Talent možeš naslijediti, tehniku izvježbati, ali srce je ono što te čini pobjednikom. Samo borci uspijevaju, a MI to jesmo', napisala je Vanja svojoj Nini na društvenoj mreži.