"Ne znam kako se vi sunčate, ali mi to radimo kolektivno... uvijek dobre duše oko mene", napisala je Vanja Horvat uz nekoliko fotografija na kojima se sunča u toplesu na brodu.

Galerija


Bivša supruga Zorana Mamića, Vanja Horvat, uzela je vrijeme za sebe i obitelj te uživa u ljetnim radostima na otoku Pagu. Domaća poduzetnica uživa u druženju sa svojom obitelji, ali i u vremenu koje je samo za nju, a na Instagramu je objavila nekoliko fotografija u bikiniju.

Vezani članci Vanja Horvat i Bruno Mamić Bivša Mamićeva supruga u dirljivoj objavi otkrila što joj teško pada ovih dana: ''Odlučio je otići...'' Vanja Horvat Bivša Mamićeva supruga proživljava najteže dane, tužnu vijest saznala je dok je bila u Americi: "Mirno spavaj...''

"Ne znam kako se vi sunčate, ali mi to radimo kolektivno... uvijek dobre duše oko mene", napisala je uz nekoliko fotografija na kojima se sunča u toplesu na brodu. Mnogi su se u komentarima složili kako Vanja ima liniju na kojoj joj mogu pozavidjeti i puno mlađe djevojke, a ne čudi ih ni to što je Vanja dobila nadimak "najljepše bake u Hrvatskoj". Istaknula je kako su joj takvi komentari smiješni te je zaključila da je ona moderna baka.

Više od 10 godina poslije razvoda od Zorana Mamića, Vanja je ponovno pronašla ljubav, i to u zagrljaju poduzetnika Mladena Vebera, s kojim je u vezi dvije godine. "Baš taj osjećaj pripadnosti, od prvog dana smo se baš našli. Imamo toliko zajedničkih stvari, tema, smijeha. Jedino je bitna tu ljubav, ako nema ljubavi, onda sve drugo pada u vodu. Nismo ni jedno ni drugo od nekakvih formalnosti i papirologije. Ako se voliš, voliš se i bez papira", rekla je Vanja za IN magazin prošle godine.

Za nju je vrijeme stalo: Najljepša žena na svijetu krasila je više od 1000 naslovnica, a umalo je odabrala drugačiji put