"Srećice moja, sretan ti rođendan! Fališ do bola", napisala je Vanja u objavi koju je posvetila majci Dunji, koja je preminula u ožujku ove godine.

Galerija


Bivša supruga Zorana Mamića, Vanja Horvat, na Instagramu se prisjetila svoje majke te je objavila emotivnu poruku.

Vezani članci Vanja Horvat Vanja Horvat progovorila o teškoj godini koja je iza nje: ''To mi je rak-rana, ali ne dam se...'' Hrvoje Horvat Novom izborniku rukometaša čestitke stižu sa svih strana, a na njega je ponosna i sestra, dobro poznata domaćoj javnosti

"Srećice moja, sretan ti rođendan! Fališ do bola", napisala je Vanja. Njezina majka Dunja preminula je u ožujku ove godine nakon dugogodišnje borbe s Alzheimerovom bolešću. Vanja Horvat za tužnu je vijest saznala dok je bila u SAD-u, gdje je bila u posjetu sestri Jasenki.

Vanja često plijeni pažnju svojom pojavom na društvenim mrežama, a nikoga ne čudi što je dobila nadimak "najljepše bake u Hrvatskoj". Istaknula je kako su joj takvi komentari smiješni te je zaključila da je ona moderna baka.

Više od 10 godina poslije razvoda od Zorana Mamića Vanja je ponovno pronašla ljubav, i to u zagrljaju poduzetnika Mladena Vebera, s kojim je u vezi dvije godine. "Baš taj osjećaj pripadnosti, od prvog dana smo se baš našli. Imamo toliko zajedničkih stvari, tema, smijeha. Jedino je bitna tu ljubav, ako nema ljubavi, onda sve drugo pada u vodu. Nismo ni jedno ni drugo od nekakvih formalnosti i papirologije. Ako se voliš, voliš se i bez papira", rekla je Vanja za IN magazin prošle godine.

Ronaldo postao predmet sprdnje: Htio pokazati zalazak sunca, ali fanovima je za oko zapelo nešto drugo