Pojam 'femme fatale' koristi se već niz godina, a u zadnjih nekoliko godina uz njega možemo vezati i slavne Hrvatice poput Vanje Halilović, Zrinke Cvitešić i Nataše Janjić


Element fatalnost danas je usko povezan u Hollywoodu uz žene kojima ni najslavniji muškarci nisu mogli odoljeti, poput Angeline Jolie i Brada Pitta, koji je zbog nje ostavio Jennifer Aniston. Umjesto hollywoodskih 'femme fatale', donosimo nekoliko fatalnih žena s naše estrade.

Vanja Halilović

Vanja Halilović (FOTO: Instagram)

Vanja Halilović i Goran Ivanišević svojom su aferom digli puno prašine. Goran je u vrijeme afere bio u dugogodišnjoj vezi. Dugo se šuškalo o tajnoj vezi tenisača i lijepe voditeljice Vanje Halilović, a spekulacije su potvrđene kada su paprazzi slikali Ivaniševića dok je izlazio iz stana gdje se nalazio s Vanjom. Veza je nakon skandala propala, a Vanja je danas u sretnoj vezi s poduzetnikom Franom Barbierijem.

Zrinka Cvitešić

Zrinka Cvitešić (FOTO: Getty)

Iako je imala turbulentne početke, veza Zrinke Cvitešić i bubnjara Cubisma Hrvoja Rupčića potrajala je pet godina. Naime, Rupčić je zbog lijepe glumice ostavio tadašnju suprugu Tinu, s kojom ima dvoje djece. Iako su mnogi očekivali da će glumica i bubnjar okruniti svoju ljubav vjenčanjem to se ipak nije dogodilo. Zrinka i Hrvoje su 2014. godine prekinuli nakon Zrinkinog preseljenja u London, a razlog prekida navodno je bila karijera glumice.

Nataša Janjić

Nataša Janjić (FOTO: Instagram)

Nataša Janjić i Joško Lokas su oboje bili zauzeti kada su započeli svoju vezu. Nataša je bila u dugogodišnjoj vezi s redateljem Antonijem Nuićem dok je Joško Lokas bio u braku s novinarkom Ivanom Silom s kojom je tada imao dvoje djece. Nakon početka veze Lokas je napustio svoju suprugu koja je tad bila trudna s njihovim trećim djetetom, a Nataša je prekinula s zaručnikom. Lokas i Nataša su se na kraju vjenčali, ali 2014. godine su se razveli.