Zna kako uživati

Jedna od naljepših Hrvatica pokazala obline i top formu u kupaćem kostimu: "Savršena si"

Vanja Halilović (Foto: Instagram) Vanja Halilović (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Vanja Halilović (Foto: Instagram) Vanja Halilović (Foto: Instagram) Vanja Halilović (Foto: Instagram) Vanja Halilović (Foto: PR) Vanja Halilović (Foto: PR) Vanja Halilović (Foto: Instagram) Vanja Halilović (Foto: Instagram) +0 Vanja Halilović (Foto: Instagram) Galerija

Vanja Halilović na svom je profilu na Instagramu objavila fotografiju s ljetnog odmora na kojoj uživa u kupaćem kostimu.

Bivša televizijska voditeljica i jedna od najljepših Hrvatica, plavokosa Vanja Halilović trenutno odmara na Jadranu, a koliko uživa pohvalila se svojim prijateljima i pratiteljima na profilu na Instagramu.

Pogledaj i ovo Ecija Ojdanić (Foto: Instagram) Tako je to na moru Naša glumica u opuštenom izdanju:"Kosa mi nije srela šampon 5 dana ni lice šminku"

Vanja je tako objavila fotografiju na kojoj sasvim opušteno pozira u ružičastom kupaćem kostimu, koji je istaknuo njezine obline i tijelo u top formi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vanushka Halilowska (@vanjahalilovic) on

"Uživajte u svakom zalasku sunca", napisala je Vanja uz fotografiju snimljenu na lokaciji Park prirode Telaščica i zaradila hrpu komplimenata na račun izgleda.

"Savršena si", "Baš si zgodna", "Lijepo uživaš", poručili su joj obožavatelji.

Vanja se na neko vrijeme bila povukla iz javnosti, a ljubavnu je sreću pronašla sa zagrebačkim poduzetnikom Franom Barbierijem

Par je godinama pomno skrivao intimu od znatiželjne javnosti, no na Vanjinom profilu na Instagramu s vremenom se počela primijećivati i pokoja zajednička fotografija.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Richard Gere, Alejandra Silva (Foto: Profimedia) Richard Gere, Alejandra Silva (Foto: Profimedia) Alejandra Silva i Richard Gere (Foto: Profimedia) Richard Gere, Alejandra Silva (Foto: Getty Images) +4 Richard Gere (Foto: AFP) Celebrity Dobio je sina u 70. godini s 34 godine mlađom suprugom, a sad su prvi put snimljeni svi zajedno

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene