Ljepotica Vanja Halilović zapalila je Instagram fotkom u crvenoj haljini.

Galerija


Bivša televizijska voditeljica i jedna od najljepših Hrvatica, plavokosa Vanja Halilović poznata je po svojoj sjajnoj tjelesnoj formi, a sada ju je dodatno istaknula u crvenoj haljini i zapalila Instagram. 

Vezani članci Vanja Halilović (Foto: PR) Samozatajna Vanja Halilović nakon dugo vremena se pojavila na eventu i oduševila izgledom Vanja Halilović (Foto: Luka Stanzl/PIXSELL) Tajnovita Hrvatica rijetko se pojavljuje na službenim događanjima, ali kad se pojavi, sve su oči na njoj

Pozirala je u uskoj haljini dubokog dekoltea te izmamila osmijehe mnogobrojnih obožavatelja. Naime, njezin izgled ostavlja bez daha pa je definitivno potvrđeno da Vanja doista zaslužuje titulu jedne od najljepših domaćih dama. 

"1 godina, 12 mjeseci, 52 tjedna, 365 dana, 8766 sati, 525949 minute, 31536000 sekunde... Započnimo", napisala je Vanja u opisu fotografije objavljene na Novu godinu te odmah primamila komplimente fanova. 

"Boginja ljepote", "Svježa, mlada, lijepa", Žena bomba", samo su neki od laskavih komentara koje je Vanja dobila za svoju fotografiju. 

Podsjetimo, ljepotica se na neko vrijeme bila povukla iz javnosti, a ljubavnu je sreću pronašla sa zagrebačkim poduzetnikom Franom Barbierijem. Par je godinama pomno skrivao intimu od znatiželjne javnosti, no na Vanjinu profilu na Instagramu s vremenom se počela primjećivati i pokoja zajednička fotografija.

Golišavo izdanje sestre buduće kraljice: Je li ovo najseksi dama kraljevske obitelji?

Asim Ugljen otkrio dugo skrivanu tajnu sa snimanja serije Na granici 😀 I Nova Buzz