Kakve bombe

Svi bivši neka pate: Ljepotice pokazale kako ne nose ništa ispod haljina!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Poznate dame kao da su se natjecale koja će biti atraktivnija i pritom pokazati više gole kože na oscarovskom after partiju.

Kao i svake godine do sada, ni after party nije razočarao. Nakon što su dodijeljeni Oscari, slavni su se uputili na zabavu Eltona Johna.

Pogledaj i ovo showbuzz Privukla pažnju PRESTIŽNI VANITY FAIR Ismijali Nives Celzijus: 'Zastarjela je'

Ostavila milijune bez daha - 'Dajte joj Oscara odmah!'

Zabava za Vanity Fair party bila je najtraženija ulaznica u gradu, a dobitnici i ostali nominirani presvukli su se u druge svečane toalete i pokazali se u drugom svijetlu.
Posebno su pažnju plijenile poznate dame – i to one koje su singl, ili su nedavno prekinule s dečkima. Manekenka Irina Shayk zato je odabrala  seksi crnu haljinu s velikim prozirnim umetkom kojim je naglasila svoju seksi liniju. Hm, što bi na to rekao Ronaldo?

Za sličan kroj odlučila se i Rita Ora koja je nastupala na dodjeli. Ona je na after partiju nosila prilično provokativnu haljinu koja je više otkrila nego sakrila. Iako je se povezuje s mnogim slobodnim muškarcima, ne možemo se oteti dojmu da je ovaj seksi izgled namijenjen bivšem DJ-u Calvinu Harrisu koji ju je ostavio prošle godine.

Zato Jennifer Lopez spada u posebnu rubriku. Svim svojim bivšima rado pokazuje što propuštaju! U ovako seksi haljini nemoguće će ne gledati u njezinom smjeru – osim toga lako je se može zamijeniti i s duplo mlađima! Šuška se kako se pomirila s mlađahnim bivšim Casperom Smartom... no njega nije bilo na dodjeli.

I Heidi Klum spada o kategoriju 'Ne mogu vjerovati da ima toliko godina!'. Seksi manekenka rado naglašava svoje utegnuto tijelo i nakon četvero djece. Često je mijenjala dečke nakon što se razvela od Seala, no izgleda da je sad ipak u sretnoj vezi s mlađim dečkom vitom Schnabel. No, bez obzira na to, Heidi je odlučila sve uvjeriti da još itekako ima čime osvojiti.

Ukupnu listu dobitnika Oscara 2015 pogledajte u našem glavnom članku.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene