I Vanna je komentirala!

Vannina prelijepa kći pokazala kako izgleda bez trunke šminke i opet oduševila svojom ljepotom

Jana Vrdoljak Jana Vrdoljak PR 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Jana Vrdoljak i Vanna Jana Vrdoljak Vanna u Areni - 7 Vanna u Areni - 6 Vanna u Areni - 5 Vanna u Areni - 4 Vanna u Areni - 3 Vanna u Areni - 2 Jana Vrdoljak Vanna +2 Vanna u Areni - 8 Galerija

Vannina kćer Jana izrasla je u pravu ljepoticu, a to je vidljivo i u objavi gdje je bez trunke šminke.

Vizažistica Sanja Agić na Instagram profilu podijelila je video predivne Jane Vrdoljak prije procesa nanošenja šminke. Video je izazvao veliko zanimanje jer, naime, Jana je kći pjevačice Vanne. 

Pogledaj i ovo Vanna - 1 ''Lijepa žena i njena sjena'' Obasjana suncem Vanna je pokazala zgodne noge u minici, ali svi su gledali u skupocjene štikle koje je nosila

Jana se ne izlaže previše javnosti, no ovim videom izazvala je pravu lavinu pozitivnih komentara od pratitelja, ali i same majke Vanne.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 💋Sanja Agic💄 (@sanjaagic)

"Nisam pristrana, stvarno je 🔥", napisala je pjevačica. Ubrzo joj je stigao i odgovor od Sanje "Naravno da nisi, predivna je i prije i poslije".

"Neodoljiva si", "Podsjećaš me na mladu Robin Wright", "Top", "Divna", bili su samo neki od komplimenata koji su se nizali ispod objave od strane obožavatelja.

Prisjetimo se, Vannu je kćer iznenadila prije mjesec i pol dana kada se pojavila neočekivano u jednoj televizijskoj emisiji.

Jana se već pojavila u spotu "Puna memorija", no ovo je bio njezin televizijski debi.

''Meni je oduvijek bilo fora, čak sam se i malo previše hvalila s time da mi je ona mama, iako dugo nisam kužila što radi. Znala sam da lijepo pjeva, ali mislila sam da to sve mame rade. A onda sam shvatila što sve radi, gdje sve nastupa i sad ju snimam iz prvog reda. Htjela bih biti malo više kao ona kad odrastem jer ona mi je uzor'', rekla je Jana, što je raznježilo pjevačicu.

''Kad mi ljudi prigovaraju zašto nisam više snimala, putovala i radila koncerte, ona i njezin brat su razlog'', izjavila je ponosna mama.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Sasha Luss Sasha Luss Sasha Luss Sasha Luss - 5 +26 Miloš Biković i Sasha Luss - 2 Celebrity Bivša djevojka srpskog miljenika žena zaprepastila pojavom u prozirnoj haljini koja nije baš ništa sakrila

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Tom Cruise, Kate Middleton i princ William - 1 Tom Cruise Tom Cruise Tom Cruise, Kate Middleton i princ William +25 Tom Cruise - 2 Zanimljivosti Svi su primijetili nešto čudno dok je Tom Cruise stajao pored Kate Middleton, a evo i u čemu je tajna

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene