Kakva promjena

Slavna glazbenica postala profesionalna skijašica!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Slavna violinistica Vanessa Mae je i profesionalna skijašica pa će tako na Zimskim olimpijskim igrama predstavljati Tajland.

Jedna od najpoznatijih svjetkih violinistica Vanessa Mae, ove će zime zamijeniti violinu sa skijama te predstavljati Tajland na zimskim Olimpijskim igrama u Rusiji, pišu svjetski mediji. 

Pogledaj i ovo Jacques Houdek Zasluženi odmor Jacques Houdek uživa na egzotičnoj destinaciji, pohvalio se i fotkama iz resorta u kojem boravi: "U raju sam..."

Violina s Titanika prodana za vrtoglavih 8,1 milijun kuna

35-godišnja talentirana glazbenica jedna je od dva skijaša koji će predstavljati tu zemlju u ruskom Sochiju, potvrdio je voditelj tima Varin Tansupasiri za AFP.

S obzirom da Tajland nema skijaša u svjetskih top 500, prema pravilima, na natjecanje mogu poslati jednog muškarca i jednu ženu te moraju ispuniti neke druge uvjete. Mae je posljednjih godina trenirala u Zermattu u Švicarskoj, a na Olimpijske igre se uspjela kvalificirati natjecanjem u Sloveniji prošlog vikenda.

'Bilo je za dlaku, ali je to učinila!', rekao je njezin menadžer Giles Holland za BBC.

Mae, koja je rođena u Singapuru od oca tajlanđanina i majke kineskinje, odrasla je u Londonu gdje je postala poznata po svojoj, kako je sama nazvala, 'tehno-akustičnoj fuziji' u sviranju violine.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene