Vanessa Hudgens bijeg od obaveza potražila je na karipskim otocima, a na Instagramu je otkrila svoju sjajnu figuru.

Galerija


Glumica Vanessa Hudgens nedavno je otputovala na karipske otoke Turks i Caicos na tropski odmor, a sudeći prema fotografijama koje je podijelila na Instagramu, zaista se opustila.

Vezani članci Vanessa Hudgens Nakon karantene šeće se samo u košulji: Malo tko je prepoznao lijepu glumicu, ali paparazzima nije promakla Vanessa Hudgens i Kyle Kuzma Mlada glumica ostavila dečka nakon 9 godina, a nekoliko dana kasnije viđena s novim na večeri

31-godišnja glumica pozirala je u ružičastom mini-bikiniju te je pokazala sve ljepote britanskog otočja, no pažnju je ukrala njezina pozadina. Svoje bujne obline stavila je u prvi plan te je uživala na plaži.

Vanessa je krajem prošle godine prekinula 9-godišnju vezu s kolegom Austinom Butlerom, a nakon toga bila je viđena s NBA košarkašem Kyleom Kuzmom. Međutim, njihovo izlaženje bilo je kratka vijeka, s obzirom na to da je on već u vezi s manekenkom Winnie Harlow.

Nije otkila ljubi li nekog novog, a slavna ljepotica prije Austina je bila u vezi s glumcem Zacom Efronom od 2005. do 2010. godine.

Oglasila se supruga Rajka Dujmića, ali samo kako bi komentirala istup poznatog estradnog menadžera o nekim njegovim kolegama