Ostali su prijatelji

Nakon devetogodišnje ljubavi ostavio ju radi filma! Najslađi Disney par nije izdržao pod pritiskom industrije

Vanessa Hudgens i Austin Butler - 5 Vanessa Hudgens i Austin Butler - 5 Profimedia 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Vanessa Hudgens i Austin Butler - 5 Vanessa Hudgens i Austin Butler - 1 Vanessa Hudgens i Austin Butler - 2 Vanessa Hudgens i Austin Butler - 3 Vanessa Hudgens i Austin Butler - 4 Vanessa Hudgens i Austin Butler - 5 Vanessa Hudgens i Austin Butler - 6 Vanessa Hudgens i Austin Butler - 7 Vanessa Hudgens i Austin Butler - 8 Vanessa Hudgens i Austin Butler - 1 +15 Vanessa Hudgens i Austin Butler - 2 Galerija

Vanessa Hudgens i Austin Butler bili su zajedno skoro desetljeće, a onda su odlučili razdvojiti puteve zbog svog glumačkog posla.

Jedna od najpoznatijih holivudskih slatkica Vanessa Hudgens i glumac Austin Butler svoju su romansu započeli sad već davne 2011. godine. Tada su slovili za jedan od najljepših parova Hollywooda, a osim međusobne ljubavi i podrške uspješni su bili i na polju glume koja ih je na kraju i rastavila.

Pogledaj i ovo Vanessa Hudgens i Austin Butler (Foto: AFP) Potvrdio blizak izvor I njihovoj je ljubavi nakon 9 godina došao kraj, njoj se nije žurilo s brakom i djecom

Iako su pokušali sakriti svoju ljubav, u siječnju 2012. godine viđeni su na utakmici Lakersa i time potvrdili svoju vezu, a par se upoznao još 2006. godine kad su zajedno snimali film ''High School Musical''.

Vanessa je tada bila u vezi s kolegom iz filma Zacom Efronom, a 2010. godine prekinuli su svoju ljubavnu vezu.

Krajem 2019. godine fanovi su bili sigurni kako su se nakon tada već dugogodišnje veze Vanessa i Austin zaručili. Vanessa je objavila fotografiju na kojoj je nosila dijamantni prsten pa su pretpostavke odmah krenule, a glumica se nakon toga oglasila na Twitteru opovrgnuvši pretpostavke.

''Austin mi je sjajna podrška. Sretna sam što ga imam ovdje. Mislim da je jako važno imati osobu koja je tvoja stijena'', rekla je Vanessa jednom prilikom za Entertainment Tonight.

Međutim, početkom 2020. godine i izbivanja zajedničkih druženja s društvenih mreža, počele su kružiti priče kako par više nije skupa.

''Vanessa i Austin službeno su raskinuli, a Vanessa je samo svojim bliskima rekla o njihovom prekidu", rekao je tada izvor za US Weekly.

Vijest oni sami nikad nisu javno potvrdili, a nakon nekog vremena glumica je za Cosmo UK progovorila o problemima koje su imali u vezi i mogući razlog prekida.

''Ove godine je osam godina – komunikacije videopozivom, dobra komunikacija, poštovanje i povjerenje su ono što nas drži dalje. Najduže što smo bili razdvojeni bila su četiri mjeseca. Počinjete mrziti slušati sebe kako kažete ''Nedostaješ mi.'' Ali ako je to ta osoba, učinite da to nekako funkcionira.''

Međutim, česta razdvojenost presudila je njihovoj ljubavi. Do prekida je došlo nakon što su Vanessa i Austin opet morali biti odvojeni zbog svojih glumačkih obaveza i snimanja filmova.

Vaneesa je bila zauzeta snimanjem drugog nastavka filma ''The Princess Switch'', a Austin je tada dobio vrlo važnu ulogu Elvisa Presleyja u filmu ''Elvis''.
Par je nakon svega, navodno, ostao u dobrim prijateljskim odnosima.

Austin je nakon Vanesse pronašao novu ljubav u manekenki i kćerki poznatog modela Cindy Crawford, Kaiji Gerber. Par je odmah javno krenuo sa svojom ljubavi pa su tako u godinu dana viđeni na nekoliko događanja poput Met Gale i premijerama filma ''Elvis''.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Katarina Baban Katarina Baban Katarina Baban Katarina Baban +17 Katarina Baban Celebrity Domaća glumica u vrućim hlačicama i korzetu napravila pravu pomutnju: "Ženo, predivna si neopisivo"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 2 Severina - 1 Severina i Boris Ružić - 2 Boris Ružić - 1 +26 Severina i Boris Ružić - 1 Celebrity Severina pokazala s kim uživa u Istri, on nasmiješeno pozirao dok ga Sevka ljubi u obraz

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene