Golupčići!

Ovaj mladi par ludo se voli od 2011. godine, a jedini skandal koji se vezao za njih bio je jako neobičan

Vanessa Hudgens i Austin Butler (Foto: AFP) Vanessa Hudgens i Austin Butler (Foto: AFP) Afp 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Vanessa Hudgens i Austin Butler (Foto: AFP) Vanessa Hudgens i Austin Butler (Foto: AFP) Vanessa Hudgens i Zac Efron (Foto: AFP) Vanessa Hudgens i Zac Efron (Foto: AFP) Vanessa Hudgens i Zac Efron (Foto: AFP) Vanessa Hudgens i Austin Butler (Foto: AFP) Vanessa Hudgens i Austin Butler (Foto: AFP) Vanessa Hudgens (Foto: AFP) +0 Vanessa Hudgens (Foto: AFP) Galerija

Osim po ulogama, Vanessa Hudgens poznata je i po dvjema dugim vezama s kolegama.

Vanessa Hudgens jedna je od holivudskih glumica mlađe generacije koju već godinama svrstavaju u koš "slatkice", a jednako je aktivna na velikim platnima i na malim ekranima.

Pogledaj i ovo Chris Hemsworth, Elsa Pataky (Foto: Profimedia) Savršen par Bivšeg dečka ostavila je jer nije bila spremna za brak, a onda se godinu dana kasnije udala za ljubav svog života

Osim po ulogama, 30-godišnja glumica poznata je i po dvjema dugim vezama s kolegama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vanessa Hudgens (@vanessahudgens) on

Tako je njezina prva ljubav bio Zac Efron, s kojim je u vezi bila od 2005. do 2010. godine. Par se upoznao na setu hit-serije "High School Musical", koja ih je oboje proslavila, a u to vrijeme duo je bio "it" par koji su paparazzi pratili u stopu.

Ipak, u prosincu 2010. godine dogodio se prekid koji je prošao vrlo mirno, a kako su kasnije otkrili sami, bila je to obostrana odluka. "Nije bilo ništa dramatično niti im je presudila treća osoba", otkrio je tada nepoznati izvor za E! News.

Godinu dana kasnije, Vanessa je upoznala sadašnjeg dečka Austina Butlera, s kojim je i danas u sretnoj vezi, a par slovi za jedan od najstabilnijih među mlađom generacijom u Hollywoodu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vanessa Hudgens (@vanessahudgens) on

Jedini skandal koji se vezao uz njih dogodio se 2016. godine kada je par urezao svoje incijale u srce te u kamen u Nacionalnoj šumi Coconino, što je glumica objavila na Instagramu. Ubrzo je dobila kaznu od 1000 dolara za naknadu štete.

Upravo je Austin bio pratnja glumici na sinoćnjoj premijeri filma "The Dead Don't Die" u New Yorku, što dokazuje da je njihova veza čvršća no ikad. 

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Victoria Silvstedt, Maurice Dabbah (Foto: Profimedia) Victoria Silvstedt (Foto: Instagram) Victoria Silvstedt (Foto: Instagram) Victoria Silvstedt (Foto: Instagram) +6 Victoria Silvstedt (Foto: Instagram) Celebrity Ova plavokosa zavodnica obožava poduzetnike, a zbog veze sa zadnjim u nizu posebno je plijenila pažnju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene