Osim po ulogama, Vanessa Hudgens poznata je i po dvjema dugim vezama s kolegama.

Galerija


Vanessa Hudgens jedna je od holivudskih glumica mlađe generacije koju već godinama svrstavaju u koš "slatkice", a jednako je aktivna na velikim platnima i na malim ekranima.

Vezani članci Chris Hemsworth, Elsa Pataky (Foto: Profimedia) Bivšeg dečka ostavila je jer nije bila spremna za brak, a onda se godinu dana kasnije udala za ljubav svog života Chrissy Teigen (Foto: Getty Images) Spavali su već na prvom spoju, brutalno su iskreni o svom odnosu, a jedan su od najstabilnijih slavnih parova

Osim po ulogama, 30-godišnja glumica poznata je i po dvjema dugim vezama s kolegama.

Tako je njezina prva ljubav bio Zac Efron, s kojim je u vezi bila od 2005. do 2010. godine. Par se upoznao na setu hit-serije "High School Musical", koja ih je oboje proslavila, a u to vrijeme duo je bio "it" par koji su paparazzi pratili u stopu.

Ipak, u prosincu 2010. godine dogodio se prekid koji je prošao vrlo mirno, a kako su kasnije otkrili sami, bila je to obostrana odluka. "Nije bilo ništa dramatično niti im je presudila treća osoba", otkrio je tada nepoznati izvor za E! News.

Godinu dana kasnije, Vanessa je upoznala sadašnjeg dečka Austina Butlera, s kojim je i danas u sretnoj vezi, a par slovi za jedan od najstabilnijih među mlađom generacijom u Hollywoodu.

Jedini skandal koji se vezao uz njih dogodio se 2016. godine kada je par urezao svoje incijale u srce te u kamen u Nacionalnoj šumi Coconino, što je glumica objavila na Instagramu. Ubrzo je dobila kaznu od 1000 dolara za naknadu štete.

Upravo je Austin bio pratnja glumici na sinoćnjoj premijeri filma "The Dead Don't Die" u New Yorku, što dokazuje da je njihova veza čvršća no ikad. 

Ova plavokosa zavodnica obožava poduzetnike, a zbog veze sa zadnjim u nizu posebno je plijenila pažnju