Vanessa Bryant otkrila je pratiteljima na Instagramu da je pronašla njegovo pismo iznenađenja za rođendan, nekoliko mjeseci nakon njegove tragične smrti u helikopterskoj nesreći.

Galerija


Udovica tragično preminulog košarkaša Kobea Bryanta, Vanessa Bryant čekala je svoj 38. rođendan da konačno otvori njegovo posljednje ljubavno pismo koje joj je napisao te je podijelila dio njegova emotivnog sadržaja s pratiteljima na društvenim mrežama.

Vezani članci Vanessa Bryant, Kobe Bryant Vanessa Bryant odala počast suprugu i kćeri na zanimljiv način, nitko nije ostao ravnodušan Kobe Bryant Nisu joj vjerovali da je djevojka košarkaškoj legendi, a njegovi roditelji nisu bili na vjenčanju jer su se protivili tom braku

Njegova poruka bila je upućena i oslovljena na ljubav njegova života, a njezinu je omotnicu Vanessa pokazala 14,1 milijunu ljudi koliko je prati na profilu na Instagramu.

"Jučer sam pronašla omotnicu s oznakom 'ljubavi mog života. Od tvog tatice'. Čekala sam da otvorim još jedno pismo na svoj rođendan i dobila dodatan razlog za veselje. Ironija je u tome da je Kobe dao nacrtati anđela koji me drži. Nedostaje mi ljubav mog života i moja Mamacita, moj bik u horoskopu kao što sam i ja. Zahvalna sam što sam se danas probudila uz svoje tri slatke djevojke. Voljela bih da smo svi zajedno", napisala je Vanessa uz objavu.

"Ovo je prekrasno, zaslužila si to", "Predivno, danas je tvoj dan. Uz tebe smo zauvijek", "Šaljemo ti ljubav", "Sretan rođendan najsnažnijoj ženi koju poznajem", "Kako je slatka i pažljiva bila njegova ljubav i uvijek će biti", samo su neki od komentara koje je dobila.

Uz to je podijelila i zajedničku fotografiju s kćerima koje su ju za rođendan iznenadile cvijećem i pinjatama.

Ma je li to stvarno Adele? Poslije pola godine objavila novu fotku i zaprepastila nevjerojatnom promjenom izgleda!