Gianna Bryant proslavila bi 14. rođendan, a njezina majka Vanessa objavila je emotivnu posvetu djevojčici koja je s ocem poginula u helikopterskoj nesreći.

Galerija


Udovica košarkaške legende Kobea Bryanta, Vanessa, na svom je Instagramu poželjela sretan rođendan svojoj kćeri Gianni, koja je s ocem poginula u stravičnoj helikopterskoj nesreći početkom ove godine. Gianna bi imala 14 godina.

Vezani članci Jennifer Lopez Lopez ronila suze zbog dirljivog govora Kobeove udovice, a fanovi se dive snažnoj i hrabroj Vanessi Vanessa Bryant Vanessa Bryant u suzama na komemoraciji: "Nikada neću vidjeti Giannino vjenčanje..."

"Sretan 14. rođendan mojoj slatkoj djevojčici, Gianni. Mama te voli više nego što sam ti ikada mogla pokazati. Bit ćeš dio moje duše zauvijek. Nedostaješ mi svakoga dana. Voljela bih da se mogu probuditi i da si tu samnom. Nedostaje mi tvoj osmijeh, tvoji zagrljaji i tvoja hihotanja. Sve mi nedostaje. Volim te", napisala je Vanessa u opisu fotografije na kojoj je njezina kći dok su bili u posjetu Disneylandu.

Kobe Bryant i njegova kći Gianna poginuli su u stravičnoj helikopterskoj nesreći u siječnju ove godine. Vanessa odonda redovito na društvenim mrežama objavljuje uspomene na svog supruga i kćer.

Slavnu holivudsku ljepoticu iznenadili prijatelji na veliki dan, nije skrivala oduševljenje