Vanessa Bryant je objavila fotografiju Kobeove knjige "Epoca: The Tree of Ecrof" te je otkrila što joj je suprug napisao u posveti.

Galerija


Udovica košarkaške legende Kobea Bryanta nakon smrti supruga i kćeri Gianne često objavljuje emotivne posvete na društvenim mrežama, a jednom od posljednjih raznježila je mnoge.

Vezani članci Vanessa i Kobe Bryant Imali su priču o kakvoj mnogi sanjaju, a onda se dogodila stravična nesreća nakon koje više ništa nije ostalo isto Vanessa Bryant, Kobe Bryant Vanessa Bryant odala počast suprugu i kćeri na zanimljiv način, nitko nije ostao ravnodušan

Vanessa je objavila fotografiju Kobeove knjige "Epoca: The Tree of Ecrof" te je otkrila što joj je suprug napisao u posveti. "Učite uvijek od najboljih. Moj Boo-Boo, moj Sanjar...", napisala je u opisu fotografije. Kobe je knjigu posvetio upravo Vanessi, a napisao je kako je ona uvijek realist pored njega sanjara.

Prije nekoliko dana Vanessa je proslavila 38. rođendan, a upravo taj dan je čekala da otvori posljednje ljubavno pismo koje je dobila od Kobea. "Nedostaje mi ljubav mog života i moja Mamacita, moj bik u horoskopu kao što sam i ja. Zahvalna sam što sam se danas probudila uz svoje tri slatke djevojke. Voljela bih da smo svi zajedno", napisala je Vanessa uz objavu.

Marko Grubnić otkrio detalje svog ljetnog vjenčanja: ''Ja ništa nisam otkazao!''