veliki značaj

Vanessa Bryant otkrila kada će biti memorijal za Kobea i Giannu te snažnu simboliku datuma

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Memorijal za tragično preminulog Kobea Bryanta i njegovu kćer Giannu održat će se 24. veljače u Staples centru u Los Angelesu.

Udovica tragično preminule košarkaške legende Kobea Bryanta i majka njihove kćeri Gianne koja je poginula u helikopterskoj nesreći s ocem, na svom je Instagram profilu objavila kada će biti memorijal u čast Kobea i Gianne. Iza datuma na koji će se memorijal održati u Staples centru u Los Angelesu je i snažna simbolika.

Pogledaj i ovo showbuzz napunila bi 15 godina Dirljiva posveta udovice Kobea Bryanta njihovoj pokojnoj kćeri tjera suze na oči: "Voljela bih da si tu s nama"

Memorijal će se održati 24. 2. 2020. godine, a Vanessa je objavila fotografiju na kojoj su 24 leptira u ljubičastoj i žutoj boji. Boje predstavljaju klub LA Lakers za koji je Kobe igrao 20 godina, broj 2 je Giannin broj dresa, 24 je broj na Kobeovom dresu, a 20 predstavlja broj godina koliko su Vanessa i Kobe bili zajedno te broj godina koliko je on igrao u LA Lakersima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#2, #24, #20 years as a Laker and the amount of years Kob and I were together ❤️❤️💜💛

A post shared by Vanessa Bryant 🦋 (@vanessabryant) on

Staples centar je dvorana u kojoj je Kobe postigao svoje najveće uspjehe u karijeri te je svojom igrom ušao u povijest, a njegova udovica je pozvala sve da se pridruže memorijalu i donesu svijeće, plišane igračke i košarkaške lopte Kobeu i Gianni u čast.

LA Times piše kako su datum memorijala zajedno odabrali Vanessa Bryant, Staples centar i organizacija Lakersa. Ceremonija će se održati između dvije utakmice LA Lakersa na kojima će oni biti domaćini.

Dva tjedna su prošla od stravične nesreće u kojoj su poginuli legenda NBA-a Kobe Bryant i njegova 13-godišnja kćer. Obitelj ih oplakuje, a Kobe je iza sebe ostavio tri kćeri i suprugu Vanessu. Njegova udovica svakodnevno na svom Instagramu odaje počast suprugu i kćeri.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Kylie Jenner (Foto: Instagram) Kylie Jenner (Foto: Instagram) Kylie Jenner (Foto: Instagram) +0 Kylie Jenner (Foto: Instagram) Celebrity Slavna milijarderka pozirala gola i pokazala sve obline: "Zamislite da ste ovako zgodni"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene