potpuno shrvana

Udovica košarkaške legende objavila dirljivi video kćeri: "Ima oči poput tatinih..."

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vanessa Bryant na svom Instagramu je objavila video kćeri Capri koja uči hodati.

Udovica košarkaške legende Kobea Bryanta, Vanessa Bryant, nakon smrti supruga je otvorila Instagram na kojem se u svakodnevnim objavama vidi koliko je njihova obitelj shrvana gubitkom supruga, oca, kćeri i sestre.

Pogledaj i ovo showbuzz napunila bi 15 godina Dirljiva posveta udovice Kobea Bryanta njihovoj pokojnoj kćeri tjera suze na oči: "Voljela bih da si tu s nama"

U posljednjoj objavi otkrila je kako njezina najmlađa kćer Capri uči hodati, a objavila je i video. "Moja Koko. Izgleda baš kao Gigi s očima svog tate", napisala je Vanessa, koja je u komentarima dobila brojne riječi podrške od fanova diljem svijeta.

Vanessa je nedavno objavila i kako će memorijal za Kobea i Giannu Bryant biti 24. veljače u Staples centru u Los Angelesu, dvorani u kojoj je slavni košarkaš postigao svoje najveće uspjehe u karijeri.

Košarkaševa udovica otkrila je i snažnu simboliku iza datuma 24.2.2020. Broj 2 je Giannin broj dresa, 24 je broj na Kobeovom dresu, a 20 predstavlja broj godina koliko su Vanessa i Kobe bili zajedno te broj godina koliko je on igrao u LA Lakersima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My Koko Bean. She looks just like my Gigi with her daddy’s eyes. ☀️❤️auntie Ri-Ri. #7months

A post shared by Vanessa Bryant 🦋 (@vanessabryant) on

Vanessa i Kobe Bryant upoznali su se u studenom 1999. godine, a samo par tjedana prije stravične nesreće u kojoj su poginuli Kobe Bryant i njegova 13-godišnja kćer Gianna proslavili su 20. godišnjicu veze. U braku su dobili četiri kćeri: Nataliju, Giannu, Bianku i Capri, a najmlađa od njih rođena je u lipnju prošle godine.

Na 20. godišnjicu veze, Kobe je na Instagramu napisao kako mu je Vanessa najbolja prijateljica, a odveo ju je na spoj u Disneyland da proslave stara vremena prije nego što su postali roditelji četiri princeze. "Volim te, mamacita, zauvijek", napisao je Kobe supruzi.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene