Vanessa Bryant si je dala tetovirati Kobeove i Giannine riječi na vratu i zglobu ruke, a dala je naslutiti kako je tetovaže napravila još u veljači.

Galerija


Supruga košarkaške legende Kobea Bryanta na Instagramu je otkrila kako je napravila tetovaže u čast Kobea i svoje kćeri Gianne, koji su 26. siječnja poginuli u stravičnoj helikopterskoj nesreći.

Vezani članci Vanessa Bryant, Kobe Bryant Udovica Kobea Bryanta na rođendan pronašla njegovo pismo iznenađenja koje tjera suze na oči Kobe Bryant Nisu joj vjerovali da je djevojka košarkaškoj legendi, a njegovi roditelji nisu bili na vjenčanju jer su se protivili tom braku

Vanessa Bryant je tetovaže stavila na vrat i zglob ruke, a dala je naslutiti i kako se tetovirala još u veljači ove godine. Obje tetovaže su uglavnom slova, a istaknula je kako su to "slatke poruke" koje je podsjećaju na supruga i kći.

"Hvala Nikko Hurtado na pomoći da slatke Gigine riječi zauvijek imam sa sobom, kao i Kobeove", napisala je Vanessa u opisu videa koji je objavila. Brojni pratitelji pohvalili su je, a neki su čak napisali kako su se rasplakali.

Vanessa je nedavno napisala na društvenim mrežama i kako je čekala svoj 38. rođendan da konačno otvori posljednje ljubavno pismo koje joj je Kobe napisao, a dio je podijelila sa svima. "Ironija je u tome da je Kobe dao nacrtati anđela koji me drži", napisala je Kobeova udovica.

Bila je glasna zagovornica plus-size žena, ali sada šokira drastičnom promjenom imidža kojom se hvali na sva zvona