Vanessa Bryant si je dala tetovirati Kobeove i Giannine riječi na vratu i zglobu ruke, a dala je naslutiti kako je tetovaže napravila još u veljači.

Galerija


Supruga košarkaške legende Kobea Bryanta na Instagramu je otkrila kako je napravila tetovaže u čast Kobea i svoje kćeri Gianne, koji su 26. siječnja poginuli u stravičnoj helikopterskoj nesreći.

Vezani članci Vanessa i Kobe Bryant Imali su priču o kakvoj mnogi sanjaju, a onda se dogodila stravična nesreća nakon koje više ništa nije ostalo isto Kobe Bryant Nisu joj vjerovali da je djevojka košarkaškoj legendi, a njegovi roditelji nisu bili na vjenčanju jer su se protivili tom braku

Vanessa Bryant je tetovaže stavila na vrat i zglob ruke, a dala je naslutiti i kako se tetovirala još u veljači ove godine. Obje tetovaže su uglavnom slova, a istaknula je kako su to "slatke poruke" koje je podsjećaju na supruga i kći.

"Hvala Nikko Hurtado na pomoći da slatke Gigine riječi zauvijek imam sa sobom, kao i Kobeove", napisala je Vanessa u opisu videa koji je objavila. Brojni pratitelji pohvalili su je, a neki su čak napisali kako su se rasplakali.

Vanessa je nedavno napisala na društvenim mrežama i kako je čekala svoj 38. rođendan da konačno otvori posljednje ljubavno pismo koje joj je Kobe napisao, a dio je podijelila sa svima. "Ironija je u tome da je Kobe dao nacrtati anđela koji me drži", napisala je Kobeova udovica.

Bila je glasna zagovornica plus-size žena, ali sada šokira drastičnom promjenom imidža kojom se hvali na sva zvona