Kakav glas

VIDEO Sve zadivila izvedbom velikog hita svjetske dive!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U hrvatskom narodnom kazalištu održana je dodjela nagrada hrvatskog glumišta. Proglašeni su najbolji u 26 kategorija. Pogledajte kako je bilo u našem videu!

Glamuroznu dodjelu glazbenim točkama u jedinstvenoj izvedbi uveličala su najveća glumačka imena. Upravo u znaku ljubavi i glazbe održana je najprestižnija dodjela nagrada hrvatskog glumišta. U 26 kategorija i među desecima sjajnih talenata teško je bilo izabrati najbolje. Počnimo s mladima na kojima, kako kažu, svijet ostaje.

Najboljom mladom umjetnicom za ulogu u predstavi Lutka proglašena je Doris Pinčić. 'Hvala kolegi Robertu Kurbaši koji je stvarno bio, ovo nije klišej, partner za poželjeti. Hvala suprugu koji je tu negdje i nagradu posvećujem ovom dječaku koji će uskoro doći na svijet', rekla je Doris. U istoj kategoriji nagradu je dobio Slaven Šeparović.

Pogledaj i ovo Doris Pinčić čestitke! Doris Pinčić rodila treće dijete! Poznat je i spol bebe koju je dobila s drugim suprugom

>> Glamur na hrvatski način: Ne zna se koja je ljepša - Vanda ili Nataša!

Dodjelu su sjajnim glazbenim izvedbama začinile brojne glumačke zvijezde. A zvijezde je oduševila i predstava Kafka projekt riječkog HNK koja je proglašena najboljom dramskom predstavom.

Vanda Winter, glumica Stelle sve je zadivila izvedbom velikog hita Whitney Houston. Nagradu za najbolju mušku ulogu dobio je Siniša Popović, dok se u istoj ženskoj kategoriji nagradom ovjenčala Elizabeta Kukić.

Najboljim redateljem proglašen je Ivica Kunčević za predstavu Cyrano. Dok one najveće ostavljamo za kraj. Nagrade za životno djelo primile su operna diva Dunja Vejzović i dramska umjetnica Edita Karađole.

Pogledajte djelić atmosfere u našem prilogu!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene