To je 'Fijasko'

Moćni glas domaće ljepotice - Vanda ima nova iznenađenja!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ako je itko i sumnjao zašto je tako važna uloga pripala baš njoj, moćni glas Vande Winter razuvjerio je i one najskeptičnije.

Iako se Vanda Winter već dokazala svojim glumačkim i pjevačkim talentom, upravo njena vokalna izvedba arije „Ave Maria“ iz rock-opere „Gubec-beg“ na proslavi ulaska Republike Hrvatske u Europsku uniju, ušla je u povijest.

Pogledaj i ovo In Magazin: Zvijezde i vršnjačko nasilje - 8 Preko trnja do zvijezda! Brojne zvijezde u svojim najranijim godinama borile su se sa zlostavljanjem vršnjaka, no bolna iskustva oblikovala su ih kao umjetnike!

Vanda Winter je jedna od onih svestranih umjetnika koji se svemu što rade posvete s jednakim žarom pa je tako uz glumu njena velika ljubav i pjevanje. Nakon singlova „Sjena“ i „Ista priča“, Vanda se ponovo udružila s mladom talentiranom ekipom i snimila novi singl „Fijasko“ koji će se naći na njenom debitanskom albumu nakladi u Yammat records/Menart. Za glazbu su zaslužni Dean Berger i Marko Taraba, dok su za stihove pobrinule Nora Franko i Petra Lorber.

>> Vanda Winter izvedbom 'Ave Maria' prilikom svečanosti ulaska Hrvatske u EU raznježila mnoge!

'Fijasko je čvršća pop-balada s elementima rocka i gospela, a govori o svježem, novom početku s najniže točke u životu. Ustajanju sa samog dna s kojeg se, nasreću, može ići samo gore', komentira Vanda svoj singl.

Vanda Winter zadnjih godinu dana pažljivo priprema pjesme za album na čemu s njom rade Alen Balen i Emil Aleksander iz Yammata.

Vandin glazbeni identitet građen je godinama, a sav njen trud i kvaliteta pokazali su se već kroz prethodne singlove koji će zaokružiti njen album prvijenac krajem godine.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene