Valentina Walme plijeni pažnju iznimnim plesačkim talentom i atraktivnim izgledom, a prije ''Plesa sa zvijezdama'' surađivala je s Ivanom zakom, Severinom i Lanom Jurčević.

Galerija


Plesačicu Valentinu Walme imamo priliku gledati kao plesnu partnericu novinara Davora Garića u showu "Ples sa zvijezdama".

Vezani članci Ženim sina, Josip i djevojke (Foto: Screenshot NOVA TV) Golišavog Josipa iz showa "Ženim sina?" izludjele djevojke: "Od sutra neće biti baš toliko opušteno" Janko Popović Volarić (Foto: Instagram) Previjao se od bolova: Trening Janka Popovića Volarića nije završio dobro

Njezin izgled izazvao je pažnju brojnih gledatelja koji su joj na društvenim mrežama udijelili brojne komplimente, a između ostalog, prozvali su je i živom vatrom. 

"Najzgodniji par ove sezone", "Prekrasna si", "Najljepša si žena na svijetu", samo su neki od komplimenata koje je lijepa i talentirana Valentina dobila.

Plesom se bavi od svoje šeste godine, plesala je latinoameričke i standardne plesove te je sudjelovala na brojnim međunarodnim i domaćim natjecanjima. Plesom se također bavi i Valentinin brat Alan Walme s kojim je postigla i najzapaženije rezultate.

Valentinin talent uočile su i zvijezde s hrvatske estrade pa su je pozvali da pleše u njihovim glazbenim spotovima. Tako smo je imali priliku vidjeti u spotovima Lane Jurčević, Severine i Ivana Zaka.

Upravo je vrući spot Lane Jurčević za pjesmu "Usne ko milijun watti" izazvao ogromnu pažnju javnosti jer u njemu pjevačica i Valentina razmjenjuju nježnosti u krevetu, odjevene samo u donje rublje.

Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa ''Ples sa zvijezdama'', pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, YouTube. 

Mama i tata sigurno neće biti sretni: Beckhamova sina pijanog nosili po cesti, izgubio curu!