spektakularna poza

Lijepa plesačica u seksi kombinaciji zavodi s forom holivudskog glumca, a imun nije ostao ni naš poznati voditelj

Valentina Walme i Davor Garić Valentina Walme i Davor Garić In Magazin 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Valentina Walme i Davor Garić Valentina Walme - 3 +0 Valentina Walme - 6 Galerija

Plesačica Valentina Walme često oduševljava svojim seksi fotografijama, a mnogima je uljepšala izolaciju zbog koronavirusa.

Plavokosa ljepotica Valentina Walme (28), koju je publika upoznala u showu "Ples sa zvijezdama", često uveseljava fanove svojim seksi objavama. 

Pogledaj i ovo Valentina Walme - 2 ''Kakva žena, kakva haljina!'' Jedna od najljepših Hrvatica očarala je sve svojom pojavom u mini haljini, teško je skinuti pogled s njezinih nogu!

"Kako si?", upotrijebila je poznatu zavodničku foru lika Joeyja Tribbianija iz popularne serije "Prijatelji". Jedna od najseksi hrvatskih plesačica usto je pozirala u blještavoj ružičastoj haljini s visokim prorezom dok je na nogama imala obične natikače. 

Njezina fotografija je naišla na oduševljenje, posebno muški dio obožavatelja. "Odlična odjevna kombinacija", "Kraljica. U karanteni kao zvijezda", "Sad sam mnogo bolje", "Vau. Divna si", "Spektakularna haljina i poza", "Pardon, vatrice", komentirali su. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

How you doin’ ?

A post shared by Tina Walme LaTina (@tina.walme) on

Komentarima se pridružio i poznati televizijski voditelj Frano Ridjan, kojeg trenutno publika gleda u showu "Tvoje lice zvuči poznato". "Kod tebe je ovo ostani doma fakat na visokoj razini", istaknuo je Ridjan. Valentina je odgovorila da ona to radi tako ili nikako. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene