Plesačicu Valentinu Walme publika je upoznala u showu "Ples sa zvijezdama", a trenutno je na turneji sa Severinom.

Galerija


Valentinu Walme hrvatska je publika upoznala u showu Nove TV "Ples sa zvijezdama".

Vezani članci Severina Severini se naklonila i Ljubljana, a ona svom timu: "Hvala što ste bili tu u najtežim trenucima" Valentina Walme (Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Plavuša za kojom uzdiše cijela Hrvatska i dalje je solo, ali zbog ljubavi je napravila dvije lude stvari

Mlada, talentirana i prekrasna plesačica odmah je zaokupila pažnju muškog, ali i ženskog djela publike, a bila je mentorica reporteru IN magazina Davoru Gariću s kojim je ostala bliska i nakon ispadanja iz showa.

Otkad se pojavila u tom plesnom spektaklu, osim novih obožavatelja, Valentina je dobila i brojne poslovne angažmane, pa ju tako trenutno, među ostalim, gledamo kao prateću plesačicu na Severininoj "The Magic" turneji, ali i kao ambasadoricu raznih brendova.

"Kako izgledam zadnjih mjesec i pol: bez šminke, u trenirci ,s podočnjacima, osmijeh na milijuntu", napisala je pored posljednje fotografije na Instagramu plavokosa ljepotica.

Iako ovo nije prvi put da je plesačica pokazala lice bez trunke šminke, činjenica jest kako i u takvom izdanju izgleda fantastično te može otići van kuće bez problema.

"Ma uvijek si ljepa i bez šminke", poručili su joj kratko i jasno njezini pratitelji na Instagramu kojih trenutno ima više od 26 tisuća.

Uhvaćeni! Slavni glumac sve češće s holivudskih zabava odlazi kući s ovom ženom