Valentina Walme pojavila se na modnoj reviji Roberta Severa na Bipa Fashion.hr-u u

Galerija


Revija proslavljenog domaćeg dizajnera Roberta Severa privukla je na Bipa Fashion.hr mnoga poznata lica iz javnog života, a među njima se posebno isticala lijepa plesačica Valentina Walme. 

Vezani članci Modna revija Roberta Severa (Foto: Luka Stanzl/Pixsell) Modna revija Roberta Severa na BIPA Fashion.hr-u privukla je mnoga poznata lica Robert Sever (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Spremni za piste: Zoran Aragović i Robert Sever otkrili su nam detalje novih kolekcija!

Velentinu je publika još prije par mjescei mogla gledati kako pleše u showu "Ples sa zvijezdama"u kojem je mentorirala Davora Garića. Pažnju gledatelja osim talentom, privukla je i atraktivnim izgledom zbg čega su je na društvenim mrežama prozvali živom vatrom.

A da to nije daleko od istine pokazuju i najnovije fotke s revije na kojoj je Valetina jednostavno blistala. Pojavila se kao gošća i zasjenila sve ostale dame svojim dugim nogama i prekrasnom linijom, a očitala je i lekciju o tome kako istovremeno izgledati seksi i čedno. 

Iako je odjenula jako kratku suknjicu i čizme preko koljena, Valentina je na gornjem dijelu tijela nosila sako i ispod njega majicu boje kože, zbog koje se činilo da je otkrila dekolte - no tako daleko ipak nije otišla. Takav spoj konzervativnosti i provokativnosti malo koga je ostavio ravnodušnim, pa su joj fanovi odmah poručili kako je prekrasna. 

Inače, Valentina je državna prvakinja u latinoameričkim i standardnim plesovima. 

Serijski je zavodila nogometaše, a sada je zbog nje u jednu sudsku tužbu upleten i naš Brozović