Valentina Walme objavila fotografiju iza pozornice Supertalenta i još jednom pokazala sav svoj seksepil.

Galerija


Jedna od trenutačno najpoznatijih domaćih plesačica, lijepa Valentina Walme ne prestaje plijeniti pažnju svojim seksepilnim izdanjima na pozornici, pa čak i onima u ležernim izdanjima, izvan nje.

Vezani članci Davor Bilman, Maja Šuput, Janko Popović Volarić Pogledajte top-izjave omiljenog žirija, ali i neočekivani poljubac koji je sve iznenadio! Mia Kovačić Nisu ni znali što ih je snašlo! Trenuci zbog kojih su se i akteri ove priče nasmijali sami sebi

Na jednoj od posljednjih objavljenih fotografija Valentina pozira iza pozornice Supertalenta, u čijoj je drugoj po redu emisiji uživo zaplesala i zaokupila pažnju muškog, i ali ženskog dijela publike.

"Moje smijanje tvojim šalama je supertalent", napisala je Tina uz objavljenu fotografiju na kojoj pozira s širokim osmijehom na licu i pokazuje isklesani trbuh. U prvom planu našla se i njezina duga kosa, koja joj je već postala zaštitni znak.

"Nisi mogla proći neprimijećeno čak ni u mraku. Divna si", poručio joj je jedan od obožavatelja.

Valentina u posljednje vrijeme ima pune ruke posla, a jedan od projekata na kojima radi je i Severinina turneja "Magic Tour", u sklopu koje se sljedeći koncert održava 7. prosinca u zagrebačkoj Areni.

Početkom godine ljubila je 21 godinu mlađeg, a sada se hvali tijelom za poželjeti