Valentinu Walme šira je publika upoznala u sklopu showa "Ples sa zvijezdama", a plavokosa ljepotica otad je zaposlenija no ikad.

Galerija


Prošle subote u zagrebačkoj Areni se u sklopu Sajma vjenčanja održala dobrotovorna akcija za djecu s prirođenim srčanim bolestima.

Vezani članci Valentina Walme (Foto: Instagram) Jedna od najljepših domaćih plesačica i bez šminke s podočnjacima izgleda nestvarno dobro Valentina Walme (Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Plavuša za kojom uzdiše cijela Hrvatska i dalje je solo, ali zbog ljubavi je napravila dvije lude stvari

Tom prilikom održana je i glamurozna revija vjenčanica, a kao i obično, nosile su ju brojne poznate manekenke, ali i plesačice.

Prije svega tu mislimo na Valentinu Walme, mentoricu našeg "Plesa sa zvijezdama" koja je bila i zaštitno lice sajma, koja ne samo da je uskočila u vjenčanicu, već je i zaplesala.

Plavokosa ljepotica od trenutka kada je stala pred kamere Nove TV izazvala je veliki interes javnosti, ljepotom i talentom, a nakon sudjelovanja u plesnom spektaklu zaredala su joj se brojne poslovne ponude.

Tako je Valentina bila i jedna od plesačica na Severininoj velikoj "The Magic" turneji, a reklamira i razne proizvode.

Kako nam je sama jednom prilikom priznala, njezino je srce slobodno, a posao je trenutno na prvom mjestu. 

Maja Šuput napravila veliku promjenu na sebi na koju bi se odlučilo malo žena