Valentina Sampaio prva je transrodna manekenka koja se našla u redovima Victoria's Secret Showa.

Galerija


Nakon što je objavljena vijest da se prestižni Victoria's Secret Show ove godine neće održati, i to prvi put u posljednje 24 godine, iz tog modnog diva poznatog po lansiranju linija seksepilnog donjeg rublja stižu nove iznenađujuće vijesti.

Naime, unatoč tome što su prije samo godinu dana opovrgnuli vijest da će se slavnim anđelicama pridružiti prva transrodna manekenka, ovih se dana upravo to dogodilo. Ona je 22-godišnja Brazilka, ime joj je Valentina Sampaio, a vijest je sama potvrdila na svom profilu na Instagramu objaviviši fotografiju sa snimanja za novu kampanju Victoria's Secreta.

Valentina je rođena kao dječak, a u dobi od 8 godina shvatila je kako se zapravo osjeća kao djevojčica. Četiri godine kasnije promjenila je ime u Valentina, a u povijest mode ušle je kao prvi transrodni model koji se našao na naslovnici prestižnog modnog časopisa Vogue 2017. godine.

Od ostalih modnih angažmana može se pohvaliti titulom zaštitnog lica Balmain za L’Oreal te snimanjem kampanje za H&MxMoschino.

Titulu najljepše žene svijeta stekla je prije 19 godina, a ove fotografije dokazuju da je i dalje opravdava