Što je sljedeće?

Novo iznenađenje iz Victoria's Secreta: Ulogu anđelice dobila djevojka koja je prije 22 godine rođena kao dječak

Valentina Sampaio (Foto: Instagram) Valentina Sampaio (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Valentina Sampaio (Foto: Instagram) Valentina Sampaio (Foto: Instagram) Valentina Sampaio (Foto: Instagram) Valentina Sampaio (Foto: Instagram) Valentina Sampaio (Foto: Instagram) Victoria\'s Secret Show (Foto: Getty Images) Victoria\'s Secret Show (Foto: Getty Images) Revija Victoria's Secreta 2017. (Foto: Getty) - 11 Revija Victoria's Secreta 2017. (Foto: Getty) - 10 +0 Revija Victoria's Secreta 2017. (Foto: Getty) - 3 Galerija

Valentina Sampaio prva je transrodna manekenka koja se našla u redovima Victoria's Secret Showa.

Nakon što je objavljena vijest da se prestižni Victoria's Secret Show ove godine neće održati, i to prvi put u posljednje 24 godine, iz tog modnog diva poznatog po lansiranju linija seksepilnog donjeg rublja stižu nove iznenađujuće vijesti.

Naime, unatoč tome što su prije samo godinu dana opovrgnuli vijest da će se slavnim anđelicama pridružiti prva transrodna manekenka, ovih se dana upravo to dogodilo. Ona je 22-godišnja Brazilka, ime joj je Valentina Sampaio, a vijest je sama potvrdila na svom profilu na Instagramu objaviviši fotografiju sa snimanja za novu kampanju Victoria's Secreta.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Valentina Sampaio (@valentts) on

Valentina je rođena kao dječak, a u dobi od 8 godina shvatila je kako se zapravo osjeća kao djevojčica. Četiri godine kasnije promjenila je ime u Valentina, a u povijest mode ušle je kao prvi transrodni model koji se našao na naslovnici prestižnog modnog časopisa Vogue 2017. godine.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Valentina Sampaio (@valentts) on

Od ostalih modnih angažmana može se pohvaliti titulom zaštitnog lica Balmain za L’Oreal te snimanjem kampanje za H&MxMoschino.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Priyanka Chopra (Foto: Profimedia) Priyanka Chopra (Foto: Profimedia) Priyanka Chopra (Foto: Profimedia) Priyanka Chopra (Foto: Profimedia) +10 Priyanka Chopra i Nick Jonas (Foto: Getty Images) Celebrity Titulu najljepše žene svijeta stekla je prije 19 godina, a ove fotografije dokazuju da je i dalje opravdava

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene