Vesele se prinovi!

Valent Sinković očekuje prvo dijete s mladom odvjetnicom, termin je već ovog proljeća

Braća Valent i Martin Sinković na utrci Wings for Life (DNEVNIK.hr) Braća Valent i Martin Sinković na utrci Wings for Life (DNEVNIK.hr) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Braća Valent i Martin Sinković na utrci Wings for Life (DNEVNIK.hr) Galerija

Valent i Antonela Sinković, koji su u braku od lipnja 2017., istaknuli su da su presretni što će postati roditelji ovog proljeća.

Valent (32) i Antonela Sinković (28) ovog će proljeća dobiti prvo dijete, piše Story

Pogledaj i ovo Valent Sinković - 1 izvan sebe od uzbuđenja! Valent Sinković i supruga Antonela postali roditelji: Veslač odao sinovo ime i raduje se trenu kad će ga držati u naručju

Supružnici su potvrdili sretnu vijest, a otkrili su i spol bebe. "Prije svega, hvala od srca na čestitkama. Osjećaj je prekrasan, nadrealan. To je nešto najljepše što se u životu može dogoditi, doista smo presretni i jedva čekamo dolazak bebe. Termin porođaja je već ovoga proljeća. Supruga i ja smo imali neki osjećaj da će biti curica pa smo se baš iznenadili kad smo doznali da nam stiže dječak. Stvarno nam je bilo svejedno je li dječak ili djevojčica, najvažnije nam je da sve bude u redu i da konačno dočekamo dolazak novog člana naše obitelji", ispričali su za Story. 

Inače, veslač i mlada odvjetnica, koja je bivša tenisačica, u braku su od lipnja 2017. Vjenčali su se u crkvi sv. Antuna Padovanskog na zagrebačkom Svetom Duhu okruženi obitelji i prijateljima. 

Valentu je vjenčani kum bio boksač Filip Hrgović, a zanimljivo je da je i na dan svadbe odradio trening. "Najbolja priprema za vjenčanje je jutarnji trening", napisao je tada uz fotografiju na Instagramu na kojoj vesla s bratom Martinom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sinkovic Brothers (@sinkovicbrothers)

Valenta i Antonelu spojio je sport te su se upoznali na dodjeli nagrada Sportskih novosti. Odvjetnica, koja je kći nekadašnjeg vaterpolista Zorana Šuška, upoznala je na ceremoniji veslača tek kasnije na domjenku. 

"Zamolio me da ga malo pripremim za jedan teniski humanitarni turnir, što sam rado učinila. Prvi put smo bili u društvu, išli smo na palačinke... Imala sam osjećaj da se poznajemo godinama. Često danas znamo kazati da nikad nismo imali pravi spoj jer stalno smo u sportu", ispričala je Splićanka za Slobodnu Dalmaciju što ju je spojilo sa Sinkovićem. 

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Christina Aguilera (Foto: AFP) Christina Aguilera (Foto: AFP) Christina Aguilera (Foto: AFP) Christina Aguilera (Foto: Screenshot) +1 Christina Aguilera (Foto: AFP) Nekad i sad Pamtimo je kao sitnu mršavicu, ali s godinama su joj zaštitni znak postale bujne obline

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene